Oğlunu kucağına almak için gün sayan Ezgi Mola’nın bebeğinin adı ortaya çıktı! Merve Dizdar, ağzından kaçırdı

Oyuncu Merve Dizdar, dün akşam katıldığı gecede yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın hamileliğinden dolayı heyecanlı olduğunu anlatırken bebeğin adını ağzından kaçırdı.

Oğlunu kucağına almak için gün sayan Ezgi Mola’nın bebeğinin adı ortaya çıktı! Merve Dizdar, ağzından kaçırdı

Merve Dizdar, dün akşam Afife Tiyatro Ödüllerine katıldı. Masumlar Apartmanı dizisinde sergilediği başarılı performansla adından söz ettiren ve büyük beğeni toplayan Dizdar, şimdilerde Ömer dizisinde rol alıyor.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, oğlunu kucağına almak için artık gün sayıyor. Hamileliğin çok yakıştığı isimler arasına adını yazdıran Mola’nın bebeğinin adı belli oldu. 

Oğlunu kucağına almak için gün sayan Ezgi Mola’nın bebeğinin adı ortaya çıktı! Merve Dizdar, ağzından kaçırdı - Resim : 1

“ADI CAN OLACAK”

Katıldığı tören öncesi basın mensupları ile konuşan Dizdar, muhabirin teyzelik sorusu üzerine "Çok heyecanlıyım, teyze olacağım. İlk defa en yakın arkadaşlarımdan birine şahit olacağım. Bunun tarifi yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama bekliyoruz az kaldı. Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun" ifadelerinde bulunarak bebeğin adını ağzından kaçırdı.

Oğlunu kucağına almak için gün sayan Ezgi Mola’nın bebeğinin adı ortaya çıktı! Merve Dizdar, ağzından kaçırdı - Resim : 2