Oğlunun düğününe giden anne, gelininin kendi kızı olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı

Kuzey Karolina’da ilginç bir olay meydana geldi. Martha isimli kadın oğlunun düğününe katılıp geliniyle tanışması üzerine gelininin elindeki doğum lekesinden yıllardır kayıp olduğu kızının gelini olduğunu fark etti.

Oğlunun düğününe giden anne, gelininin kendi kızı olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı

Kuzey Karolina, Fargo’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Martha iş yüzünden New York’a taşındığından beri oğlu Mark’ı 4 senedir görmedi. Bunun üzerine Mark annesine evleneceğini söyledi ve düğününe davet etti. Martha, müstakbel gelinle tanışmayı dört gözle beklerken gelininin elindeki doğum lekesi içine şüphe düşürdü. Bu durumu göz artı etmeyen Martha yıllardır görmediği kayıp kızının gelini olduğunu öğrendi.

Oğlunun düğününe giden anne, gelininin kendi kızı olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı - Resim : 1

Biyolojik ailesi itiraf etti

Gelininin elindeki doğum lekesinin peşine düşen kadın, genç kızın ailesine durumu anlattı. Kızın ailesi ise bir süre direndikten sonra tüm gerçekleri kadına anlatmaya başladı ve kızlarını aslında evlatlık aldıklarını belirttiler.

Oğlunun düğününe giden anne, gelininin kendi kızı olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı - Resim : 2
Düğün iptal edildi

Meydana gelen ilginç durumun ardından biraz daha düşünen aileler, başlarına gelen ilginç olayı gelin ve damada anlattı. Gelin ve damat ilk başta büyük bir şaşkınlık yaşasalar da düğün iptal edilmek zorunda kalındı.