Öğrencilerinin karşısında uyuşturucu kullanan resim öğretmeni tutuklandı!

Amerika'nın New Jersey eyaletinde bir resim öğretmeninin, sınıfta öğrencilerinin karşısında uyuşturucu madde kullandığı iddiası üzerine tutuklandığı açıklandı.

Öğrencilerinin karşısında uyuşturucu kullanan resim öğretmeni tutuklandı!

Westfield Polis Departmanına göre , Westfield'daki Roosevelt Intermediate School'da 57 yaşındaki resim öğretmeni Frank Thompson, 29 Kasım 2022 sabah saat dokuz sularında, okulun ikinci katındaki bir sınıfta bilinçsiz ve tepkisiz şekilde bulundu. Polis, ilk olarak öğrencilerinin bir sorunu olduğunu fark ettiği Thompson, memurlar geldiğinde okul hemşireleri tarafından tedavi altına alındı.

Durumu fark eden bir polis memuru ise, öğretmenin tepkilerini görünce, yanında nalokson hidroklorür veya Narcan taşıyabileceğini ve aşırı doza uğramış olabileceğini söyledi. Polise göre, Thompson hızla iyileşme belirtileri gösterdi. Sonraki bir soruşturma sırasında polis tarafından, sınıf dolabında fentanil ve araç gereçleri bulundu. Thompson, bunun üzerine birden fazla suçlamayla tutuklandı. Sınıf dolabında fentanil bulunan Thompson, şubat ayında mahkemeye çıkarılacak.

Öğrencilerinin karşısında uyuşturucu kullanan resim öğretmeni tutuklandı! - Resim : 1

Fox 5'in haberine göre, okul tarafından velilere gönderilen bir mektupta, sınıfın kapatıldığı ve sterilize edildiği söyledi.

Kasım ayında meydana gelen olayla ilgili polis, Thompson'ın uyuşturucu ve uyuşturucu teçhizatı bulundurmak, çocukların refahlarını tehlikeye atmak suçuyla tutuklandığını söyledi.

Gelecek ay mahkemeye çıkacak

Müfettiş Dr. Raymond González, "Westfield Devlet Okulları Bölgesi, gizli olan personel meseleleri hakkında yorum yapamasa da, öğrenci ve personel güvenliğine ve sınıftaki öğrenme ortamının bütünlüğünü korumaya odaklanmaya devam edeceğiz" diyor. "Westfield Polis Departmanı ile güçlü ortaklığımız için minnettarız."