Öğrencisiyle arabada yakalandı! Öğretmen değil suç makinesi...

Öğretmen olarak görev yapan 24 yaşındaki genç kadın, küçük öğrencisinin hayatını kabusa çevirdi. Öğrencisini önce fotoğraflarla taciz eden öğretmen bununla yetinmedi. Arabasında öğrencisiyle cinsel ilişkiye girerken yakalanan genç kadın, tutuklandı.

Öğrencisiyle arabada yakalandı! Öğretmen değil suç makinesi...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Lousville bölgesinde öğretmen olarak görev yapan 24 yaşındaki Ana Leigh D’Ettorre adlı genç kadın öğrencisiyle arabada cinsel ilişkiye girerken yakalandı ve sonra tutuklandı. Yakalandığı öğrencisine ilk öncecep telefonundan çıplak fotoğraflarını gönderdiği belirlenen öğretmen daha sonra ise arabasında cinsel ilişkiye girerken yakalandı. Olayın ardından görevinden alınan D’Ettorre, yargılanmayı bekliyor. 

Öğrencisiyle arabada yakalandı! Öğretmen değil suç makinesi... - Resim : 1

24 yaşındaki genç öğretmen Ana Leigh D’Ettorre, cinsel davranış ve çocuklara zararlı madde yaymak suçundan 11 dosya açıldı. 21 Mayıs ve 30 Ağustus tarihleri arasında 13 yaşındaki bir öğrencisiyle ilişkisi olduğu söylenen D’Ettorre ilk olarak çocuğa, çıplak fotoğraflarını göndererek yakınlık kurmaya başladı. Ardından öğrencisiyle arabasında cinsel ilişkiye girdi. Olay, adı gizli tutulan öğrencinin ailesinin, cep telefonunda kendisine gönderilen çıplak görüntüleri görmesi üzerine ortaya çıktı.

Öğrencisiyle arabada yakalandı! Öğretmen değil suç makinesi... - Resim : 2

Cinsel istismarla beraber yasaklı madde de verdi

Stajyer öğretmen olarak görev yapan genç kadın, 13 yaşındaki öğrencisine cinsel istimarda bulunmasının dışında aynı zamanda küçük çocuklara yasaklı madde verme, temin etme suçundan da ceza alacak.