Oğullarının bilgisayarında buldukları cinsel ilişki fotoğraflarını görünce şoke oldular! Öğretmen ile 17 yaşındaki öğrencinin yasak aşkı ifşa oldu

17 yaşındaki çocuğun ailesi bilgisayarda buldukları fotoğraflar karşısında resmen şok geçirdi. Oğullarının öğretmeniyle müstehcen fotoğraflarını bulan aile yasak aşkı ifşaladı.

Oğullarının bilgisayarında buldukları cinsel ilişki fotoğraflarını görünce şoke oldular! Öğretmen ile 17 yaşındaki öğrencinin yasak aşkı ifşa oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletinde öğretmen olarak görev yapan McKenna Kindred isimli bir kadının 17 yaşındaki ismi açıklanmayan bir öğrencisiyle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı.  Aile oğullarının bilgisayarındaki müstehcen fotoğraflarını görünce resmen şoke oldu. Kindred’in eşinin evlerinde karısı ve öğrencisini yakalamasından sonra yasak aşkın detayları ifşa edildi. Kindred açılan soruşturma sonrasında görevinden uzaklaştırılırken reşit olmayan biriyle cinsel ilişki suçundan hakim karşısına çıkartılacak.

TACİZ SUÇLAMASIYLA YARGILANACAK!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletinde 24 yaşındaki McKenna Kindred isimli bir öğretmen kocasının evde olmamasını fırsat bilerek yasak aşk yaşadığı öğrencisini evine çağırdı. 17 yaşındaki ismi açıklanmayan öğrencisiyle evinde yakınlaştığı sırada kocasına yakalanınca yasak aşk ifşa edildi. Lisede öğretmenlik yapan kadının diğer öğrencilerinin yasak aşka dair yaptığı itiraflardan sonra Kindred, reşit olmayan bir kişiye birinci derece cinsel tacizde bulunmak ve reşit olmayan bir kişiyle ahlaksız amaçlarla iletişim kurma suçuyla yargılanıyor.

MÜSTEHCEN FOTOĞRAFLARI BULDU

Yaşanan olayın sonrasında ismi açıklanmayan 17 yaşındaki öğrencinin ailesi çocuklarının bilgisayarında öğretmeniyle mesajlaşmalarını ve birbirlerine gönderdikleri müstehcen fotoğrafları buldu. Yasak aşkın ifşa edilmesinden sonra öğretmenlik görevinden istifa eden Kindred, 3 Mayıs’ta hakim karşısına çıkartılacak. Cinsel taciz suçundan 24 yaşındaki kadının 5 yıl hapis cezasına çarptırılması bekleniyor.