Düğündeki ayrıntıyı fark eden aynı şeyi düşündü: "Çok ayıp ettin Oğuzhan"

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç pazar günü dünyaevine girdi. İkilinin düğününün yankıları hala devam ediyor. O ayrıntıyı fark eden "çok ayıp ettin Oğuzhan" diyor...

Düğündeki ayrıntıyı fark eden aynı şeyi düşündü: "Çok ayıp ettin Oğuzhan"

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, güzel oyuncu Demet Özdemir ile dünyaevine girdi. Pazar günü yapılan düğünün yankıları hala devam ediyor. Demet Özdemir'in gelinliği, Oğuzhan Koç'u ayakkabıları derken, bir ayrıntı var ki sonradan fark edildi. Ayrıntıyı fark eden, "Çok ayıp ettin Oğuzhan" demeden edemedi.

Nikah şahidi olarak seçtiği isim beklenen kişiler olmadı

Nikahta Demet Özdemir'in nikah şahidi Çilek Kokusu, No309 ve Erkenci Kuş dizilerinin yapımcısı ve Gold Film'in sahibi Faruk Turgut olurken, Oğuzhan Koç'un şahidi ise Acun Ilıcalı olmuştu.

 Düğündeki ayrıntıyı fark eden aynı şeyi düşündü: "Çok ayıp ettin Oğuzhan" - Resim : 1

Oğuzhan Koç, Eser ile İbrahim'in şahitliğini yapmıştı

Koç'un 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'dan sonra '3 Adam' programıyla özdeşleştiği Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ı nikah şahidi yapmaması şaşırttı. Eser Yenenler'in Berfu Yenenler'le evlendiği zaman çiftin nikah şahidi Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak olmuştu.

 Düğündeki ayrıntıyı fark eden aynı şeyi düşündü: "Çok ayıp ettin Oğuzhan" - Resim : 2

"Çok ayıp ettin Oğuzhan"

İbrahim Büyükak'ın Nurdan Beşen ile nikahında ise çiftin şahitleri Oğuzhan Koç ile Eser Yenenler olmuştu. Oğuzhan Koç'un yıllardır beraber olduğu ve nikah şahitliklerini yaptığı Eser Yenenler ile İbrahim Büyükak'ın nikah şahidi yapmaması ise birçok sosyal medya kullanıcısının dikkatini çekti. Görenler "Çok ayıp ettin Oğuzhan" demeden edemedi.

Düğündeki ayrıntıyı fark eden aynı şeyi düşündü: "Çok ayıp ettin Oğuzhan" - Resim : 3