Oğuzhan Koç ve Berkay'a gönderme yapan Sefo'dan çok konuşulacak açıklama

Rap müziğinin rekortmen ismi Sefo, “Böyle şarkılar dinlemiyorsan okuma” diyerek “Bilmem mi” şarkısını vokalistlerine söyleten Berkay ve Oğuzhan Koç’u mu hedef aldı?

Rap müziğinin rekortmen ismi Sefo, Üsküdar Fest kapsamında sahne aldı.

100 bin kişinin izlediği konser öncesi soruları yanıtlayan Sefo, ayda 24 konser verme peşinde olduğunu anlattı.

Sefo geçen haftalarda dinlenme rekorları kıran “Bilmem mi” şarkısını vokalistlerine söyleten popçulara tepki göstermiş ve şu mesajı yayınlamıştı:

"Bir abi 'Bilmem mi?' okuyor ama bilmiyor. Ancak orkestra biliyor. Ama kendisi bilmiyor. Çünkü o böyle şarkılar dinlemez ve beğenmez. O şarkıyı çalmak ya da millete okutmak zorunda değilsin ki. Neden? Böyle şarkılar dinlemiyorsan da okuma. Aynı şekilde 'tutsak' parçamı da bilmiyor. Abi ya gel üreteceğim, gel. Bir şarkıcının çıkıp benim şarkımı okuması beni onurlandırıyor, gururlandırıyor. Hiç ters bir durum yok ama bilmiyormuş gibi yaparak başkalarına söyletmesi o başka, onu yapma..."

Sefo’nun bu sözlerle “Bilmem mi” şarkısını konserlerinde vokalistlerine okutan Berkay ve Oğuzhan Koç’u hedef aldığı düşünülmüştü. Ünlü rapçi sözlerine açıklık getirdi. Ancak gazetelerde çıkan haberlerin ardından Sefo “Kimseyi hedef almadığını” öne sürdü.