Oğuzhan Koç'u üzecek açıklama! Böyle duyurdu

Oğuzhan Koç'la aşk yaşayan Demet Özdemir önceki gün Etiler’de görüntülendi. Setten çıkan Özdemir, 'Romantik değilim' açıklamasına açıklık getirdi. Özdemir'in yeni açıklaması Oğuzhan Koç'u üzecek cinsten...

Oğuzhan Koç'u üzecek açıklama! Böyle duyurdu

Yaz ayında evlenmeleri beklenen Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde bir AVM'de görüntülenen ünlü çifte, düğün törenlerinin dört gün süreceği iddiası soruldu.

 "Dört gün değil ama iki gün olabilir"

Bu iddiaya yanıt veren Demet Özdemir, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur" ifadelerini kullandı.

"Yalan söylemiş olurum"

Yaz ayında şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlenmesi beklenen oyuncu Demet Özdemir, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Setten çıktığını söyleyen oyuncu, 'Romantik değilim' açıklamasına açıklık getirdi.

Güzel oyuncu, "Ben öyle düşünüyorum. Romantik biri olduğumu söylesem yalan söylemiş olurum. Eğlenceyi ve  espri yapmayı çok severim ama kendimi romantik bulmuyorum” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: Snobmagazin