Doğduğun Ev Kaderindir'in şoke eden hatalı sahnesi dillere düştü!

Oğuzhan Koç'un yeni aşkı ünlü oyuncu Demet Özdemir'in oynadığı TV8 ekranlarının her çarşamba akşamı seyirciyi ekrana kilitleyen Doğduğun Ev Kaderindir'deki hatalı hortum sahnesi olay oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir'in şoke eden hatalı sahnesi dillere düştü!

Oğuzhan Koç'un yeni aşkı ünlü oyuncu Demet Özdemir'in oynadığı TV8 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Dogduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümündeki bir sahnede yapılan hata, doktorları çıldırttı.

 Mehdi'nin yoğun bakımda yattığı o sahne sosyal medyanın gündemine oturdu.

Her çarşamba akşamı seyirciyi ekrana kilitleyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki doktorları isyan ettiren bir hata çok konuşuldu.  

Cezaevinde bir arbede sırasından yaralanan Mehdi, hastaneye kaldırıldı ve hemen yoğun bakıma alındı. İşte o an ekrana gelen sahne izleyicileri önce güldürdü sonra da pes dedirtti.

Yoğun bakımda yatan Mehdi'nin ağzındaki hortum sosyal medyada alay konusu oldu. Entübe görüntüsü vermek istenirken madara olan Mehdi'nin hortumuna yorum yağdı.

Doğduğun Ev Kaderindir'in şoke eden hatalı sahnesi dillere düştü! - Resim : 2

Seyirciyi güldüren bu dramatik sahne doktorları ve sağlık çalışanlarını da delirtti. Bilinci kapalı  halde yatan Mehdi'nin ağzındaki hortum hakkında doktorlar neden bir bilene danışmadınız, hiç mi daha önce başka dizilerde entübe hortumu görmediniz yorumu yaptı.

Doğduğun Ev Kaderindir'in şoke eden hatalı sahnesi dillere düştü! - Resim : 3

Mehdi’nin ağzındaki hortumun, Entübe hortumu yerine kullanılan yoğun bakımlarda kullanılan aspiratör hortumlarının bir benzeri olduğu ortaya çıktı.