Oğuzhan Uğur'un paylaşımı ağlattı: Bebek donarak ölmüş...

Dün Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem 10 ili şiddetli bir şekilde etkiledi. Oğuzhan Uğur, Twitter'dan yaptığı paylaşımla yürekleri yaktı. Bir bebeğin donarak öldüğünü söyleyen Uğur isyan etti.

Oğuzhan Uğur'un paylaşımı ağlattı: Bebek donarak ölmüş...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7, 7 büyüklüğündeki depremin ardından 7,6 lık bir deprem daha meydana gelmişti. Artçı depremlerle bölge sallanmaya devam ederken, acı haberler de ne yazık ki gelmeye devam ediyor. Oğuzhan Uğur, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri yaktı. Bir bebeğin donarak öldüğünü duyurdu. 

PAYLAŞIMIYLA AĞLATTI

İlk andan beri yardım için çabalayan Oğuzhan Uğur'un paylaşımı herkesi ağlattı. Oğuzhan Uğur ekibine Elbistan'dan ulaşan ve bebeğiyle göçük altında kalan anneyi hatta tutmak için çok çabaladı.

Oğuzhan Uğur'un paylaşımı ağlattı: Bebek donarak ölmüş... - Resim : 1

"YARDIM BİR TÜRLÜ ULAŞMIYOR"

Uğur yaşananları şöyle anlattı: "Elbistan’da, küçük bebeğiyle göçük altında kalmış bir anne. Ekibime ulaşıyor. Ekibimden Ceren yetkililere ulaşmaya çalışırken bir yandan da kadını konuşarak sakinleştirmeyi deniyor. Yardım bir türlü ulaşmıyor… Kadın az evvel tekrar aramış. Bebeği donarak ölmüş… Yardım halen yok... Ceren ağlamaktan konuşamıyor ama işini yapmaya devam ediyor… Bu millet seni ve bu olanları asla unutmaz Ceren. Kahrolacağız ama pes etmeyeceğiz! Diğer bebekler için ayakta kalacağız!"