Eski manken Yeliz Yeşilmen ojeli tırnakları ile namaz kıldı! Tepki yağdı!

Eski manken Yeliz Yeşilmen ojeli tırnakları ile namaz kıldığı anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Yeşilmen'e tepki yağdı.

Eski manken Yeliz Yeşilmen ojeli tırnakları ile namaz kıldı! Tepki yağdı!

Son olarak kocası ile yaşadıklarını instagram hesabından paylaşarak bana şiddet uyguluyor iddiaları ile günlerce magazin basınında yer alan eski manken Yeliz Yeşilmen namaz kıldığı anlarını paylaştı.

Her anını sosyal medyadan takipçilerine gösteren 42 yaşındaki Yeliz Yeşilmen'in Ramazan ayında paylaştığı ve 'ibadet et' dediği  paylaşım kriz çıkardı.

Evlendikten sonra modellik kariyerine ara veren Yeliz Yeşilmen, son yıllarda sosyal medyada sıkça gündeme geliyor. Yeşilmen, bu sefer de seccadenin başında olduğu fotoğrafı takipçileriyle paylaşarak, "Uyuma kalk, en azından dua et" notunu düştü.

Eski manken Yeliz Yeşilmen ojeli tırnakları ile namaz kıldı! Tepki yağdı! - Resim : 2

Paylaşımı ile kriz çıkaran Yeliz Yeşilmen'e tepki yağdı. Tepkilere duyarsız kalamayan Yeliz Yeşilmen'den açıklama geldi. 

Gelen tepkiler sonrası açıklama yapan Yeşilmen, "İbadet neden gizli kalacak? Bu cinsel ilişki değil sonuçta. Belki de ibadetlerimizi de göz önünde olduğumuz ve birilerine örnek teşkil etsin diye gösteriyoruzdur. Benim yaptığım çok masumdu. Bana laf atanlar dönüp kendilerine baksınlar" dedi.