Okan Bayülgen Richard oyunuyla 50. kez sahnede

Okan Bayülgen'in yazıp yönettiği ve birbirinden değerli oyuncular ile canlı müzik performansıyla seyircinin beğenisini kazanan Richard oyunu 50. kez sahnelenecek. AKM Türk Telekom Opera Salonu'ndaki temsil 50. gösterimiyle beraber artık İngilizce üst yazıyla oynanacak.

Okan Bayülgen Richard oyunuyla 50. kez sahnede

Okan Bayülgen’in yazdığı, yönettiği ve oynadığı Richard kapalı gişe gösterimlerine devam ediyor. Kabare Dada ve Net Sanat tarafından hayata geçirilen oyunun kadrosunda Okan Bayülgen’e birbirinden değerli oyuncular ve canlı müzik performansıyla seyircinin beğenisini kazanan müzisyenler eşlik ediyor. “Yılın Prodüksiyonu”, “Yılın Yönetmeni” ve “Yılın Oyuncusu” dahil 6 özel ödül kazanan, 80.000 seyirciye ulaşan Richard, 24 Mart günü Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’ndaki gösteriminde 50. temsilini yapacak.

RICHARD ARTIK İNGİLİZCE ÜST YAZIYLA OYNANACAK!

Bu özel günde ayrıca bir yenilik başlatan ‘Richard’, artık bazı sahnelerde İngilizce üst yazıyla oynanacak. Okan Bayülgen ve ekibi “Herkes için Shakespeare!” sloganıyla 24 Mart’ta AKM’de İngilizce üst yazıyla oynamaya başlayarak ülkemizdeki yabancıların da, seyircinin takdirini kazanan bu özel yapımla buluşmasını sağlamayı amaçlıyor.

Okan Bayülgen Richard oyunuyla 50. kez sahnede - Resim : 1

SEYİRCİYLE SÖYLEŞİYE BÜYÜK İLGİ!

2.sezonuna devam eden Richard’ın gelenek haline getirdiği oyun sonrası seyirciyle söyleşiler, İstanbul dışındaki oyunlarda da büyük ilgi görüyor. Bugüne kadar Ankara, İzmir, Bursa, Diyarbakır, Adana dahil birçok şehre turne yapan ekip Mayıs ayında Konya, Antalya ve Denizli’de olacak.

Okan Bayülgen Richard oyunuyla 50. kez sahnede - Resim : 2