Okan Buruk çok mutlu olacak! Galatasaray’a Manchester United maçı öncesi çifte müjde!

Galatasaray, ilk 11’nin değişmez isimleri Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı’nın yaşadığı sakatlıklar sonrası son durumları belli oldu. İki futbolcunun maçta oynayabileceği belirtildi, bu durum teknik direktör Okan Buruk’u sevindirdi.

Okan Buruk çok mutlu olacak! Galatasaray’a Manchester United maçı öncesi çifte müjde!

Trendyol Süper Lig’in 13.hafta Galatasaray sahasında Alanyaspor’u ağırladı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde 40 binin üzerinde taraftarın önünde oynanan maçta sarı-kırmızılı ekip net bir oyun üstünlüğü kurdu. Mücadelenin genelinde topa sahip olan Galatasaray, Mauro Icardi'nin 37, Dries Mertens'in ise 45 ve 59, Wilfried Zaha'nın ise 70. dakikada attığı gollerle müsabakayı 4-0 kazandı. Bu sonuçla Süper Lig'deki 11. galibiyetini alan Galatasaray, puanını 34'e çıkardı.

Okan Buruk çok mutlu olacak! Galatasaray’a Manchester United maçı öncesi çifte müjde! - Resim : 1

ABDÜLKERİM ANTRENMANDA DARBE ALDI

Galatasaray’da bu maç öncesi Abdülkerim Bardakcı şoku yaşandı. Yıldız futbolcu son antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle riske edilmeyerek kadroya alınmadı.

SANCHEZ ALANYA MAÇINDA SAKATLANDI

Bunun yanında maç içinde sarı-kırmızılı ekibin Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, sakatlanarak oyuna devam edemedi. Maçın 77. dakikasında sakatlanan Sanchez, sağlık ekibinin müdahalesi sonrasında 79. dakikada yerini Victor Nelsson'a bıraktı.

Okan Buruk çok mutlu olacak! Galatasaray’a Manchester United maçı öncesi çifte müjde! - Resim : 2

MANCHESTER UNITED MAÇINDA OYNAYABİLECEKLER

İki futbolcunun sakatlığı teknik heyet ve taraftarlarda üzüntüye neden olurken sevindiren bir haber geldi. Sabah’ın haberine göre iki futbolcunun ciddi bir sakatlığı bulunmuyor. İki ismin 29 Kasım Çarşamba günü Manchester United ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi müsabakasında oynayabilecek. Bu durum teknik direktör Okan Buruk’u sevindirdi.