Okan Buruk, Fenerbahçe maçı öncesi konuştu: "Kazanmak için oynayacağız, bu ligin lokomotifi Galatasaray"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Buruk, "Şampiyonluğu hayal ederken taraftarımızın mutluluğunu da hayal ediyorduk. Bunu kazandığımız için büyük bir gurur duyuyorum, kendimle, takımımla camiamla. Taraftarlara bugün bir Fenerbahçe galibiyeti hediye edebilirsek bu sevincimizi iki katına çıkaracak. Kazanmak için oynayacağız. Bu ligin lokomotifi Galatasaray" dedi.

Okan Buruk, Fenerbahçe maçı öncesi konuştu: "Kazanmak için oynayacağız, bu ligin lokomotifi Galatasaray"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig'in 37.haftasındaki Fenerbahçe maçı öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, şampiyonluk için, "Sokaklarda Galatasaray bayrakları görmek insanların bize olan sevgisi, Ankaragücü maçı sonrası kutlamalar tüylerimizi diken diken ediyor. Biz bunu hayal ediyorduk. Şampiyonluğu hayal ederken taraftarımızın mutluluğunu da hayal ediyorduk. Bunu kazandığımız için büyük bir gurur duyuyorum, kendimle, takımımla camiamla" dedi.

Okan Buruk, Fenerbahçe maçı öncesi konuştu: "Kazanmak için oynayacağız, bu ligin lokomotifi Galatasaray" - Resim : 1

"KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Fenerbahçe maçını kazanmak için oynayacaklarını dile getiren Buruk, "Taraftarlara bugün bir Fenerbahçe galibiyeti hediye edebilirsek bu sevincimizi iki katına çıkaracak. Kazanmak için oynayacağız. Sonuçta Fenerbahçe bu senenin başarılı takımlardan biri Beşiktaş ile ikincilik yarışı içerisinde. Puan oyun olarak güçlü takımlardan biri. Biz de kadroda değişiklikler yaptık. Diri istekli ve aç oyuncuları takımın içine sokmaya çalıştık. Çok büyük bir emek var, bunun yolu şampiyonluk oldu. Bunu derbi galibiyeti ile birleştirebilirsek bizim için çok daha büyük anlamlı olacak" ifadelerini kullandı. 

"BU LİGİN LOKOMOTİFİ GALATASARAY"

Şampiyonluk kutlamaları hakkında konuşan Okan Buruk, “Bu ligin lokomotifi Galatasaray. Seyirci sezon ortalamalarına baktığımda her zaman Galatasaray birinci sıradadır. Taraftarlarımız bize takımımıza inanılmaz destek verdiler. Her maçı doldurdular. Belli sayıda insan bizle şampiyonluk kutlayacak. Herkese teşekkür ediyorum, biz de onlara yakışır şekilde .mücadele ettik, şampiyonluğu beraber kazandık" dedi.