Okan Buruk, Molde maçı öncesi konuştu: Taraftarımızın bize desteği ile Şampiyonlar Ligi'ne girmek istiyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Molde maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Buruk, “Taraftarımızın bize desteği devam edecektir. Bu destekle birlikte Şampiyonlar Ligi'ne girmek istiyoruz. Büyük bir hedef, büyük bir umut. Geçen sezon hedefimiz şampiyonluktu, şimdi Şampiyonlar Ligi. Şampiyonlar Ligi'nde olmak değerli” dedi. Buruk sakatlığı bulunan Zaha hakkında da bilgi verdi.

Okan Buruk, Molde maçı öncesi konuştu: Taraftarımızın bize desteği ile Şampiyonlar Ligi'ne girmek istiyoruz

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play- off turu rövanş maçında Molde ile karşı karşıya gelecek. Yarın saat 22.00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Szymon Marciniak yönetecek.

Marciniak’ın yardımcılıklarını Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak.

Bu maç öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk futbolculardan Frederik Midtsjö ile basın toplantısına katılarak açıklamalarda bulundu.

"MAKSİMUMU VERİP MAÇ SONUNDA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİRİŞİ KUTLARIZ"

Buruk’un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Birinci maç öncesi rakibimizle ilgili söylediğimiz, kendi sahasında etkili bir takım, sahasını iyi tanıyan, teknik heyetiyle birlikte uzun süredir bir arada bir takım. İlk maçta bunu gördük. İlk maçla ilgili kendi adımıza olumsuz şeyler vardı. Şimdi rakibimizi daha iyi tanıyoruz. Kendi sahamızda oynayacağız.

Taraftarımızın bize desteği devam edecektir. Bu destekle birlikte Şampiyonlar Ligi'ne girmek istiyoruz. Büyük bir hedef, büyük bir umut. Geçen sezon hedefimiz şampiyonluktu, şimdi Şampiyonlar Ligi. Şampiyonlar Ligi'nde olmak değerli.

İlk maçın skoruna bakmadan bu maçı kazanıp turu geçmek istiyoruz. Ülke puanı, Galatasaray, oyuncularım, benim için çok önemli. Maksimumu verip maç sonunda Şampiyonlar Ligi'ne girişi kutlarız."

ZAHA’NIN DURUMU

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Fildişili oyuncu için şunları söyledi:

"Zaha için milli takım arasını hedef seçtik. Mümkün olursa hazırlık maçı yapacağız. Orada kullanacağız. Takım içinde olacak."