Okan Buruk ne yapacak? Galatasaray’da derbi öncesi çifte şok! Savunmanın bel kemiği ve takımın çilingiri Fenerbahçe maçında yok!

Trendyol Süper Lig’in 18.haftasındaki derbide Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da çarpıcı bir gelişme yaşandı. Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez ve Faslı futbolcu Hakim Ziyech’in derbide forma giyemeyeceği belirtildi.

Okan Buruk ne yapacak? Galatasaray’da derbi öncesi çifte şok! Savunmanın bel kemiği ve takımın çilingiri Fenerbahçe maçında yok!

Trendyol Süper Lig’in 18.haftasındaki derbi müsabakasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşacak. 24 Aralık Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 19.00’da başlayacak olan müsabakada hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ile Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi Cihan Aydın olacak.

Bu müsabaka öncesi iki takım hazırlıklarını sürdürürken Galatasaray’da 2 futbolcu derbi müsabakasında forma giyemeyecek.

Okan Buruk ne yapacak? Galatasaray’da derbi öncesi çifte şok! Savunmanın bel kemiği ve takımın çilingiri Fenerbahçe maçında yok! - Resim : 1

ZIYECH VE DAVINSON DERBİDE YOK

Barış Yurduseven’in haberine göre Galatasaray’da . Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez ve Faslı futbolcu Hakim Ziyech, derbi müsabakasında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Okan Buruk ne yapacak? Galatasaray’da derbi öncesi çifte şok! Savunmanın bel kemiği ve takımın çilingiri Fenerbahçe maçında yok! - Resim : 2
Davinson Sanchez

 

OKAN BURUK HANGİ FUTBOLCULARA ŞANS VERECEK?

Teknik direktör Okan Buruk’un Davinson’un yokluğunda stoperde Fatih Karagümrük maçında olduğu gibi Victor Nelsson’a forma şansı vermesi bekleniyor. Buruk’un Ziyech’in yerine ise derbide Tete’ye şans verebileceği öğrenildi.

Bu sezon Galatasaray formasını 13 maçta giyen Ziyech, 4 gol attı, 2 asist yaptı.

Davinson Sanchez ise 14 maçta forma giydi, 1 gol attı, 2 asist yaptı.

Okan Buruk ne yapacak? Galatasaray’da derbi öncesi çifte şok! Savunmanın bel kemiği ve takımın çilingiri Fenerbahçe maçında yok! - Resim : 3
Hakim Ziyech