Okan Buruk oynamak istemediğini söylemişti! Gomis'ten Buruk'a yanıt var:" Kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım"

Galatasaraylı futbolcu Gomis, Okan Buruk’un kendisi için yaptığı açıklamaya yanıt vererek, “Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam, çünkü sahada değildim” dedi.

Okan Buruk oynamak istemediğini söylemişti! Gomis'ten Buruk'a yanıt var:" Kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım"

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında evinde konuk ettiği Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından basın toplantısında açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Frans golcü Bafetimbi Gomis hakkında sorulan bir soruya yanıt vererek, "Perşembe günü antrenman öncesi bana geldi, bundan sonra oynamak istemediğini söyledi. Genel olarak daha az süre bulduğu için bundan sonra Galatasaray forması giyip, oynamak istemediğini ifade etti. Onu çok seven, değer veren biri olarak, takım içerisinde önemli bir rolü alan biri olarak ona söylediğim, ona takımın ihtiyacı olduğu, son 7 maçta bizlerin ona ihtiyacı olduğunu, onun Galatasaray içerisinde değerli olduğunu tekrar hatırlatmak istedim. Kendisi için bunu gurur meselesi olduğunu, bundan sonra oynamak istemediğini tekrar söyledi. Burada önemli olan Galatasaray forması” dedi.

Okan Buruk oynamak istemediğini söylemişti! Gomis'ten Buruk'a yanıt var:" Kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım" - Resim : 1

"BU BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK SÜRPRİZ OLDU"

Buruk, “Taraftarlara olan sorumluluğumuz var. Bu benim için çok büyük sürpriz oldu. Başkanımız da kendisi ile konuştu. Dün de bel ağrısı nedeniyle antrenmana çıkmadı. Bugün de onu burada oynatma şansımız olmadı. Bundan sonraki kararla ilgili yönetimimiz karar verecek. Biz çok çaba sarf ettik. Bundan sonra oynamayacağını, son kararının bu olduğunu, bunun değişmeyeceğini söyledi. Bununla ilgili gerekli kararı yönetimimiz verecektir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk oynamak istemediğini söylemişti! Gomis'ten Buruk'a yanıt var:" Kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım" - Resim : 2

GOMİS'TEN OKAN BURUK'A CEVAP

Buruk’un açıklamaları sonrası Gomis, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sırt ağrısı nedeniyle maçta oynamadığını ifade eden golcü futbolcu şunları kaydetti:

"Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam, çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği birçok maçta olduğu gibi... Sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil. Çünkü Galatasaray'a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz.”

Gomis, Galatasaray formasıyla bu sezon çıktığı 26 maçta 10 gol attı, 3 asist yaptı.