Okan Buruk son noktayı koydu! Icardi’den Galatasaray kararı!

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve Teknik Direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi’nin durumu hakkında konuştu. Buruk, "Icardi'nin kalmasını istiyoruz. Taraftar ve kendisi de istiyor” dedi, Timur ise, “Biz kalmasını istiyoruz. PSG'deki son senesi olduğu için yeniden kiralama gibi bir şey imkansız” ifadelerini kullandı.

Okan Buruk son noktayı koydu! Icardi’den Galatasaray kararı!

Galatasaray’ın Fransız ekibi Paris Saint Germain takımından kiraladığı Mauro Icardi’nin sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Futbolcunun durumu hakkında Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve Teknik Direktörü Okan Buruk açıklama yaptı.

Sarı kırmızılı muhabirleri takip eden gazetecilerle iftarda bir araya gelen Buruk ve Timur, Icardi’nin takımda kalmasını istediklerini belirtti.

Okan Buruk son noktayı koydu! Icardi’den Galatasaray kararı! - Resim : 1

“ICARDI’NİN KALMASINI İSTİYORUZ, KENDİSİ DE İSTİYOR”

Okan Buruk, "Icardi'nin kalmasını istiyoruz. Taraftar ve kendisi de istiyor. Sadece Galatasaray taraftarı değil Türkiye'nin geneli de bu görüşte. Futbolseverler bu tür önemli oyuncuların ülkemizde olmasını, onları izlemeyi seviyor” dedi.

Okan Buruk son noktayı koydu! Icardi’den Galatasaray kararı! - Resim : 2

“YENİDEN KİRALAMA GİBİ BİR ŞEY İMKÂNSIZ”

Erden Timur ise şunları söyledi:

"Hepimizin ana unsuru ülke futbolu olması gerekiyor. Akıllı insan önce içinde bulunduğu platformu yükseltir. Icardi gibi isimler ülke futbolunun değerini de öne çıkarıyor. Biz kalmasını istiyoruz. PSG'deki son senesi olduğu için yeniden kiralama gibi bir şey imkânsız.”

Galatasaray formasıyla bu sezon 17 maça çıkan 30 yaşındaki Mauro Icardi, 10 gol attı, 7 asist yaptı.