Okan Buruk, yapılacak transfer sayısını açıkladı! Mauro Icardi, Sacha Boey, Nelsson, Paredes ve Bakambu için konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yayıncı kuruluş BeIN Sports’a açıklamalarda bulundu. Buruk, transfer çalışmaları, takımın durumu ve Mauro Icardi, Sacha Boey ve Nelsson’un geleceği hakkında konuştu.

Okan Buruk, yapılacak transfer sayısını açıkladı! Mauro Icardi, Sacha Boey, Nelsson, Paredes ve Bakambu için konuştu

Transferde adı geçen Kerem Demirbay, Bakambu ve Paredes için konuşan Okan Buruk, "Orta sahada güçlü oyuncularımız var ama biz her ihtimali göz önüne alıp geniş bir kadro kurmak istiyoruz. Forvet için de belirli isimler geldi gündemimize. Listemiz uzun, çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

BOEY VE NELSSON'UN DURUMU

Takımdan ayrılma durumu olan ve çok sayıda transfer teklifi alan Boey ve Nelsson için değerlendirme yapan Buruk, "Boey ve Nelsson ile devam etmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi hedefimiz var ve bu hedef oyuncuların takımda kalması ile gerçekleşebilir. Burada karar verici olan Galatasaray, her şey bizim kontrolümüzde. Oyuncularımızı çok gönderme taraftarı değilim ama teklifler var.” ifadelerini kullandı.

Okan Buruk, yapılacak transfer sayısını açıkladı! Mauro Icardi, Sacha Boey, Nelsson, Paredes ve Bakambu için konuştu - Resim : 1

"EN AZ 3 OYUNCU DAHA KADROMUZA KATMAK İSTİYORUZ"

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Buruk, “Angelino ve Halil aramıza katıldı. En az 3 oyuncu daha kadromuza katmak istiyoruz” dedi.

MAURO ICARDI'NİN DURUMU

Galatasaraylı taraftarların ve yönetimin gelmesini dört gözle beklediği Icardi için konuşan Buruk, ”Mauro'nun durumu henüz belli değil. Yakınız ama direkt olarak bir süre veremiyoruz. Mauro ile mesajlaşmaya devam ediyoruz. Ailesi onun için çok önemli. Aile, her şeyin üstünde. Rashica ile de iletişimimiz devam ediyor, onu da kadromuzda istiyoruz. Bakalım, göreceğiz” şeklinde konuştu.

Okan Buruk, yapılacak transfer sayısını açıkladı! Mauro Icardi, Sacha Boey, Nelsson, Paredes ve Bakambu için konuştu - Resim : 2

TAKIMIN HEDEFLERİ

Takımın hedeflerine değinen Buruk, "4 büyük takımın hedeflerinden biri her zaman Avrupa kupası kazanmak olmalı. Şampiyonlar Ligi zor bir hedef ama Avrupa Ligi ve Konferans Ligi, Türk takımları için uygun ligler. Transfer görüşmelerinde oyunculara Galatasaray'a yeniden Avrupa kupası kazandırmak istediğimizi söylüyor Erden bey. Hedefleri büyük tutmakta fayda var” şeklinde konuştu.

"SUUDİ ARABİSTAN'DA ÖDENEN RAKAMLAR İNANILMAZ"

Suudi Arabistan'a giden oyuncular hakkında konuşan Buruk, "Suudi Arabistan'da ödenen rakamlar inanılmaz. Belli bir yaşa gelmiş oyuncular için cazip geliyor. Nerede yaşamak istediğiniz, nasıl yaşamak istediğiniz önemli ama bazen de reddedilemeyecek teklifler alabilirsiniz. Oraya giden oyunculara saygı duyuyorum." dedi.