Okan Buruk'tan Muslera açıklaması: Efsaneler için sözleşme önemli değil

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sezon sonunda sözleşmesi bitecek takım kaptanı Fernando Muslera ile ilgili "Efsaneler için sözleşme önemli değil." ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'tan Muslera açıklaması: Efsaneler için sözleşme önemli değil

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında yarın İngiltere'nin Manchester United takımını ağırlayacak.

Sarı-kırmızılı kulübün teknik direktörü Okan Buruk, yarın Galatasaray stadında saat 20.45'te başlayacak müsabaka öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu

"AMACIMIZ HEM İYİ OYNAMAK HEM DE KAZANMAK"

Manchester United'ın deplasmanda kazandıkları maça göre geliştiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Biz de kendi oyunumuzu geliştirmek için Alanyaspor'a karşı önemli bir maç oynadık. Hedefimiz kazanmak. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Kendi seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. Bundan önceki maçlarda iyi performanslar gösterdik ama skora yansıtamamıştık. Bu kez amacımız hem iyi oynamak hem de kazanmak." ifadelerini kullandı.

"EFSANELER İÇİN SÖZLEŞME ÖNEMLİ DEĞİL"

Okan Buruk, sezon sonunda sözleşmesi bitecek takım kaptanı Fernando Muslera ile ilgili "Efsaneler için sözleşme önemli değil." dedi. Buruk, basın toplantısına katılan Muslera'ya sezon sonunda bitecek sözleşmesiyle ilgili soru üzerine, "Benim de sezon sonunda sözleşme bitiyor." diyerek şaka yaptı.

"BÜYÜK ÇABA SARF EDECEĞİZ"

Sonrasında söz alan 50 yaşındaki teknik adam, "Efsaneler için sözleşmeler önemli değil. Önemli olan Galatasaray'ın başarısı. Hepimiz Galatasaray'ın başarısı için büyük çaba sarf edeceğiz." diye konuştu.