Okan Buruk'tan yeni sezon öncesi önemli açıklamalar! Eksik bölgeye dikkat çekti: "Zor bir dönem"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig’in 1.haftasındaki Arca Çorum FK maçı öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Kulübede mevkisel olarak hücum oyuncusu azlığı gözümüze çarpıyor. Bu değişimi yapacağız ama en önemli şey maça başlangıcımız. İyi bir kadromuz var. Oyuncularımızla birlikte galip gelmeyi amaçlıyoruz. Zor bir dönem" dedi.

Okan Buruk'tan yeni sezon öncesi önemli açıklamalar! Eksik bölgeye dikkat çekti: "Zor bir dönem"

Süper Lig’in 1.haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Arca Çorum FK’yı ağırlayacak. Maç öncesi Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, BeIN Sports’a açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un açıklamaları şöyle:

"Kolombiya'da deprem oldu. Davinson Sanchez'in ailesinde önemli bir şey yok. Dört sene üst üste şampiyon olduk. Yeni bir sezondayız o yüzden bir önceki sezondan çok bu sezon neler yapabileceğiz ona bakmak lazım. Dünya Kupası dönüşünde bazı sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Çok uzun bir sezon geçireceğiz. Oyuncularımızı tekrar dinlendirdik ve hazırladık. En son gelen Davinson Sanchez. Onu da hazırladık.

"HÜCUM OYUNCUSU AZLIĞI GÖZÜMÜZE ÇARPIRIYOR"

Buruk kadro yapılanması hakkında, "Tek eksik sakatlığı bulunan Günay Güvenç. İyi kadromuz var. Kulübede mevkisel olarak hücum oyuncusu azlığı gözümüze çarpıyor. Bu değişimi yapacağız ama en önemli şey maça başlangıcımız. İyi bir kadromuz var. Oyuncularımızla birlikte galip gelmeyi amaçlıyoruz. Zor bir dönem. Biraz karışık gibi görünüyor ama oyuncularıma ve kendime güveniyorum. Kafamda başka bir şey yok" dedi.