Ökçeli ayakkabılarla 1 kilometre kovaladı

İstanbul Arnavutköy'de sokak ortasında tacize uğrayan kadın, ayağında ökçeli ayakkabılarla 1 kilometre boyunca koşarak kaçan tacizciyi yakaladı.

Arnavutköy'de tacize uğrayan genç kadın tacizinin yakasını bırakmadı. Değişik sokak aralarında devam eden kovalamaca çeşitli güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendi. Kaçan adamın peşinden ayağındaki ökçeli ayakkabılara aldırmadan koşan kadın, sonunda adama yetişti. Genç kadın mahalle sakinlerinin tuttuğu adama tekme tokat girişti.

Kaç kovalamacanın nedenini sonradan anlayan mahalle geçleri de adamı dövmeye başladı. Gençlerin acımasızca dövdüğü adamı polis zor kurtardı. 

En işlek caddede taciz!

İşine gitmek üzere otobüse binen E.Ç adlı kadın Arnavutköy'de otobüsten indi. Duraktaki bir adam tarafından bir süre takip edilen E.Ç, bir süre sonra adamın elle tacizine maruz kaldı. Çığlık atmaya başlayan E.Ç kaçmaya başlayan tacizciyi kovalamaya ve etraftan yardım istemeye başladı. Ara sokaklarda devam edene kovalama, en sonunda iki gencin adamı tutmasıyla son buldu. Böylelikle tacizciye ulaşan kadın adama tokat atmaya başladı. Mahalle sakinlerinin de olayın taciz nedenli olduğunu anlamasıyla ortalık bir anda karıştı. Mahallenin gençleri tacizciyi acımasızca dövmeye başladı. Olay yerine gelen polis tacizciyi öfkeli kalabalığın elinden zor aldı. Arnavutköy Yavuz Selim Polis Merkezi'ne götürülen şüpheli ifadesinde suçunu kabul etti.