Öksürüğü bıçak gibi kesiyor! Herkesin evinde bulunan birkaç malzemeyle öksürüğü kesebilirsiniz! İşte mucize karışım...

Kış aylarına girilmesiyle birlikte hastalıklar da kendini göstermeye başladı. Son birkaç haftadır, pek çok insan benzer şikayetlere sahip hastalıklar yaşıyor. Özellikle de geçmeyen öksürükten muzdarip oluyor. Öksürükten bıkanlara müjde! Evdeki malzemelerle yapacağınız bu karışım, öksürüğe bire bir geliyor. Uzmanlar, bir türlü geçmeyen öksürüğün, astım ya da virüslerden kaynaklandığını söylüyor.

Öksürüğü bıçak gibi kesiyor! Herkesin evinde bulunan birkaç malzemeyle öksürüğü kesebilirsiniz! İşte mucize karışım...

Mevsimsel bulaşıcı hastalıklara yakalanmadan önünü kesmek mümkün. Hem de herkesin evlerinde bulunan birkaç malzeme ile... Bu malzemelerin kullanılarak yapıldığı karışım tüketildiğinde çok kısa bir sürede etkisi hissediliyor. 

Öksürüğün süresi önemli

Soğuk havalarda en çok konuşulan durumların başında geçmek bilmeyen öksürük ve gıcıklık hissi bulunuyor. Günlük hayatı olumsuz olarak etkileyebilecek düzeye çıkan öksürük krizlerini isterseniz hemen kesebilirsiniz. Ancak uzmanlar 1 aydan fazla uzun süren öksürük krizlerinin tehlikeli olduğunu vurguluyor.

Kışın gelmesiyle gelen mevsimsel hastalıklar, diğer etkilerini geride bıraksa da öksürük geçmek bilmiyor. Zaman zaman günlük hayatı olumsuz etkileyen bu şikayeti, doğal yöntemlerle dizginlemek mümkün. Ancak önlemlerin alınmasına rağmen öksürük geçmiyor ve 1 aydan daha uzun süre geçmiyorsa, bu öksürük krizlerinin tehlikeli oldğu belirtiliyor. 

Bu karışım öksürüğü kesiyor

Hastalık öncesi boğazınızda gıcıklık hisse varsa, hemen bu karışımı yapabilirsiniz. Bir fincan sıcak suyun içerisine 2 yemek kaşığı bal, 2 yemek kaşığı sirke, bir tutam tarçın ve 2 yemek kaşığı kadar da limonun suyunu koyup hemen tüketin. Karışımın 1 saat içerisinde göstereceği belirtiliyor.

Hastalanmadan biraz önce boğazınızda bir rahatsızlık, acı veya gıcık hissediyorsanız, bu karışımı deneyebilirsiniz. 

İşte malzemeler,

1 fincan sıcak su

2 yemek kaşığı bal

2 yemek kaşığı sirke

1 tutam tarçın

2 yemek kaşığı limon suyu

Tüm malzemeleri 1 fincan sıcak suyun içine koyarak karıştırın ve hemen tüketin. 1 saat içerisinde etkilerini görebilirsiniz.