Oktay Kaynarca'dan bebek açıklaması

Oktay Kaynarca'nın geçen yaz beraber görüntülendiği Gizem Acar'ın hamile olduğu iddiası sosyal medyada hızla yayıldı. Oktay Kaynarca bunun üzerine yazılı bir açıklama yaparak magazincilere ateş püskürdü.

Oktay Kaynarca'dan bebek açıklaması

Oktay Kaynarca'nın geçen yaz birlikte görüntülendiği Gizem Acar ile bebek bekledikleri yönünde çıkan dedikoduların ardından sert açıklamalarda bulunmuştu. Kaynarca, bir kez daha 'bebek' iddiaları hakkında konuşarak dava açtığını belirtti.

Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından şu bilgileri paylaştı:

Sosyal medya insanların kendilerini kendi istedikleri gibi ifade edebilmenin özgürce yaşandığı bir alan ve bence de önemli bir mecra. Ne yazik ki bu alanda da hemen ard niyetle çalışan, bu ard niyetlerini dikkat çekmek, sözüm ona takipçi sayısı arttırmak adına iğrenç boyutlara taşıyan ne olduklarını anlamakta zorlandığımız kişi ve kişiler tarafından yönetilen hesaplar,şer ve gıybet üzerinden beslenerek insanların hayatlarına mutsuzluk da katıyorlar.

Her sabah kalktığımızda gün geçmiyor ki bir saçmalık bir iğrençlik bir yalanla karşılaşmayalım.. Artık sosyal medya hesapları sahiplerinin sorumluluğunda olmalı yani hesap sahiplerinin kimlikleri tescil edilmelidir ki yasal düzenmeler doğrultusunda sorumluluklarını bilsinler. Kendi adıma söylemek isterim ki, kendimle ilgili benden duymadığınız herşey yalandır ve benim adıma bunu yapan herkesle ilgili yasal mücadelem devam edecektir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sosyal medya insanların kendilerini kendi istedikleri gibi ifade edebilmenin özgürce yaşandığı bir alan ve bence de önemli bir mecra.Ne yazik ki bu alanda da hemen ard niyetle çalışan,bu ard niyetlerini dikkat çekmek, sözüm ona takipçi sayısı arttırmak adına iğrenç boyutlara taşıyan ne olduklarını anlamakta zorlandığımız kişi ve kişiler tarafından yönetilen hesaplar,şer ve gıybet üzerinden beslenerek insanların hayatlarına mutsuzluk da katıyorlar..Her sabah kalktığımızda gün geçmiyor ki bir saçmalık bir iğrençlik bir yalanla karşılaşmayalım.. Artık sosyal medya hesapları sahiplerinin sorumluluğunda olmalı yani hesap sahiplerinin kimlikleri tescil edilmelidir ki yasal düzenmeler doğrultusunda sorumluluklarını bilsinler. Kendi adıma söylemek isterim ki, kendimle ilgili benden duymadığınız herşey yalandır ve benim adıma bunu yapan herkesle ilgili yasal mücadelem devam edecektir..

A post shared by oktaykaynarca (@oktaykaynarca) on