Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı geri mi dönüyor? Oktay Kaynarca yanıt verdi

Oktay Kaynarca'nın, bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği "Süleyman Çakır" karakterine yeniden hayat vereceği öne sürüldü. 10'uncusu düzenlenecek Uluslararası Malatya Film Festivali'nin basın toplantısında görüntülenen Kaynarca, iddialara yanıt verdi.

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı geri mi dönüyor? Oktay Kaynarca yanıt verdi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin beklenmeyen bir şekilde sona ermesi sonrası bir süredir serinin hayranları Oktay Kaynarca’dan gelecek yeni bir projenin haberini bekliyor.

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı geri mi dönüyor? Oktay Kaynarca yanıt verdi - Resim : 1

Oktay Kaynarca hakkında geçtiğimiz günlerde TRT 1’in çok izlenen yapımı Masumlar Apartmanı dizisinde rol alacağı iddia edilmiş olsa da, ünlü aktör bu haberleri yalanlamıştı. Bugünlerde yeni bir iddia ortaya atıldı.

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı geri mi dönüyor? Oktay Kaynarca yanıt verdi - Resim : 2

Oktay Kaynarca'nın, Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği "Süleyman Çakır" karakterine yeniden hayat vereceği öne sürüldü.  Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; 10'uncusu düzenlenecek Uluslararası Malatya Film Festivali'nin basın toplantısında objektiflere yansıyan Kaynarca, Süleyman Çakır' karakterini bir kez daha oynayacağı iddialarına yanıt verdi.

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı geri mi dönüyor? Oktay Kaynarca yanıt verdi - Resim : 3

"En iyisini yapma çabasındayız"

Kaynarca, "Sinema filmi olur, belki tiyatro olur, her gün çok şey okuyorum, çok toplantı ve görüşme yapıyorum ve mümkün olduğunca en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Doğal olarak hayat durmuyor, proje değerlendiriyoruz, proje üretmeye çalışıyoruz, bizim işimiz odur, biz proje üretmeye konuşlanmış insanlarız.

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı geri mi dönüyor? Oktay Kaynarca yanıt verdi - Resim : 4

Masa üzerinde belki yirmi tane iş vardır onları sıraya koyarız, bu süreçte öyle bir süreç. En iyisini, en değerlisini, en güzelini yaptığımızdan daha iyisini yapma çabasındayız" dedi.

'Süleyman Çakır’ı canlandıracağına dair iddialara da yanıt veren yakışıklı oyuncu, karakterin yasal haklarının sahibi olmadığını dile getirdi.

"Hakları bizim değil"

Kaynarca, "Öyle bir mevzu yok. Zaten Süleyman Çakır karakterinin geriye dönmesiyle ilgili yasal bir çerçeveye sahip değiliz. Hakları bizim değil, yapacak olan arkadaşlar, o hakkın sahibi olan arkadaşlar yaparlar mı bilmiyorum. Biz başka projelerle uğraşıyoruz" dedi.

Oktay Kaynarca, geçtiğimiz yıllarda Süleyman Çakır'ın bir gün geri dönebileceğini işaret etmişti.