Okul servisinden tepki çeken görüntü! Kız öğrenciyi iki erkek öğrenci dövdü, yetişkinlerin yaptığı daha iğrenç

ABD’de bir okul servisinde skandal görüntüler kayda geçti. Öğrencilerin arasında başlayan kavga kısa zamanda giderek büyüdü. 9 yaşındaki bir kız öğrenci ve iki erkek öğrenci arasında çıkan kavgada kız şiddete uğradı. Anbean kayıt edilen o anlarda hiçbir yetişkinin müdahale olup ayırmaması dikkatlerden kaçmadı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde bir okul servisinde çocuklar arasında kavga çıktı. İsmi açıklanmayan 1 kız ve 2 erkek öğrenci arasında çıkan kavgada kız öğrenci darbedildi. 30 saniye boyunca kaydedilen videoda yetkililerin müdahale etmemesi gözden kaçmadı.

Okul servisinden tepki çeken görüntü! Kız öğrenciyi iki erkek öğrenci dövdü, yetişkinlerin yaptığı daha iğrenç - Resim : 1

AİLE İSYAN ETTİ
Polis raporlarına göre okul servisindeki ismi açıklanmayan iki erkek öğrenci 9 yaşındaki bir başka kız öğrenciye saldırdı. Koltukların arasındaki koridorda kendisini korumak için kapanan kız öğrencinin yumruklandığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasından sonra kız öğrencinin ailesi duruma isyan etti.  

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
 
Şiddete maruz kalan 9 yaşındaki kız öğrencinin annesi yerel basına yaptığı açıklamada saldırganlara dair suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. Okul yöneticilerinin okul ve çevresindeki zorbalığı görmezden geldiğini iddia eden anne, okulu da şikayet edeceğini ifade etti. Polis ise yaptığı açıklamada suçluların tutuklandığını söyledi.