Okul üniformasının altında bebeğin başını gördü! Doğuma kadar hamile olduğunu bilmiyordu!

TikTok'ta yaşadığı hamilelik deneyimini anlatan 19 yaşındaki Alexis Queen gündeme bomba gibi düştü. Alexis, paylaşımında 15 yaşında başından geçen hamileliği takipçilerine anlattı. Doğuma kadar hamileliğinden haberdar olmadığını söyleyen Queen, okula gitmek için hazırlandığı sırada okul eteğinin altından bebeğinin başını gördüğünü ve büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirdi.

Okul üniformasının altında bebeğin başını gördü! Doğuma kadar hamile olduğunu bilmiyordu!

TikTok’ta 8 milyondan fazla kullanıcı tarafından görüntülenen bir paylaşımda şu anda 19 yaşında olan Alexis Queen isimli  genç kadın, 15 yaşındayken hamile olduğunu fark etmeden doğum yaptığını anlattı. Doğum hikayesi oldukça ilginç bulunan kadın gönderisine, “Annem bana hamileyken midesinin yandığını söyledi. Son zamanlarda biraz mide ekşimesi yaşadığımı fark ettim ve yaz tatilinde hamilelik testi yaptım. Test negatif çıktı ve hala adetim vardı. Ancak okulun ikinci günü bebeğimi doğurdum” notunu ekledi.

Okul üniformasının altında bebeğin başını gördü! Doğuma kadar hamile olduğunu bilmiyordu! - Resim : 1

"Annem tuvalete geldiğinde okul eteğimin altında bebeğin kafasını gördü"

Hamilelik dönemine denk gelen yaz tatili sürecinde yaşadığı tek sorunun midesinde ekşime olduğunu dile getiren Queen, okulun ilk günü eve döndüğünde şiddetli bir sırt ağrısı yaşadığını belirtti. Ağrı kesici ilaç içtikten sonra uykuya dalan kadın sabaha karşı uyandığını ve annesi ile babasını uyandırmaya gittiğini ifade etti. Dayanılmaz ağrısı nedeniyle okula gitmek istemediğini söyleyen Queen, “Annem ve babam okula gitmemek için bahane uydurduğumu düşündü. Onların zoruyla üniformamı giymek için tuvalete gittim. O sırada birden ıkınma dürtüsü hissettim ve çığlık atmaya başladım. Annem tuvalete geldiğinde okul eteğimin altında bebeğin kafasını gördü” dedi.

Okul üniformasının altında bebeğin başını gördü! Doğuma kadar hamile olduğunu bilmiyordu! - Resim : 2

"Oturma odasının zemininde küçük bir bebek vardı"

Anne ve babasının banyodaki halini gördükten sonra büyük bir panikle ambulans çağırdığından söz eden Queen, “Sağlık görevlileri kapıdan içeri girdiğinde oturma odasının zemininde küçük bir bebek vardı. O anda aklımdan bir sürü duygu geçti” dedi. Alexis ve Harry ismi verilen bebek, hastaneye giderek muayene edildiler. İkisi de iyi ve sağlıklıydı. Alexis'in annesi, kız arkadaşını ve oğlunu ziyarete gelen bebeğin babası Tyler'ı aradı. Tyler ve Alexis küçük çocuklarıyla birlikte koronavirüs pandemisinin başladığı dönemde ayrı bir eve çıktı.

Okul üniformasının altında bebeğin başını gördü! Doğuma kadar hamile olduğunu bilmiyordu! - Resim : 3

Uzmanı açıkladı!

Brezilya Jinekoloji ve Obstetrik Dernekleri Federasyonu’ndan (FEBRASGO) jinekolog ve doğum uzmanı Gabriel Costa, “Çoğu durumda düzensiz adet kanaması hamileliği erken tanımayı zorlaştıran şeydir. Çünkü düzensiz adet döngülerinde çoğu kadın adeti geciktiğinde bu durumu yadırgamaz. Ayrıca hamile bir kadın, psikolojik olarak hamileliği inkar ettiği sürece çocuğun hareket ettiğini hissetmeyebilir.” dedi.

Okul üniformasının altında bebeğin başını gördü! Doğuma kadar hamile olduğunu bilmiyordu! - Resim : 4

Okul üniformasının altında bebeğin başını gördü! Doğuma kadar hamile olduğunu bilmiyordu! - Resim : 5