Öldürdüğü kadınların cesediyle seks yaptı

1980'lerde iki kadını öldürmekle suçlanan katilin, öldürdüğü kadınların cesetleriyle seks yaptığı ortaya çıktı. Kurbanlarına cinsel tacizde bulunan bir katilin, çalıştığı hastanelerin morglarında kadın cesetlerine de tacizde bulunduğu öğrenildi.

Öldürdüğü kadınların cesediyle seks yaptı

David Fuller, 1987'de Kent Tunbridge Wells'deki ayrı saldırılarda 25 yaşındaki Wendy Knell ve 20 yaşındaki Caroline Pierce'ı öldürmekle suçlanıyor.

Bayan Knell, Haziran ayında yatağında boğulmuş bir halde bulundu ve Kasım ayında dairesinin dışında kaçırılan Bayan Pierce'in çıplak bedeni 64 mil uzakta, Romney Marsh'ta bir bentte bulundu.

Her iki cesetten alınan DNA'ların 67 yaşındaki Fuller'a ait olduğu görüldü.

Fuller'ın kadınlara öldükten sonra cinsel tacizde bulunduğunu Savcı Duncan Atkinson QC söyledi. Savcının elinde bulunan kanıtlarda, Fuller'ın elektrikçi olarak çalıştığı Kent and Sussex Hastanesi ve Tunbridge Wells Hastanesi'nde çekilen tecavüz görüntüleri içerdiği görüldü.
Bay Atkinson mahkemede, ölü kadınlara cinsel saldırıya Fuller'ın "özel bir ilgisi" olduğunu söyledi:

"Korunmasız kadınları gözlemleyerek ve teşhis ederek, onları kontrol ederek ve ardından cinsel tatmin arzusu, bunların hepsi cinayetle ilgili belge kanıtı."

Doğu Sussex'teki Heathfield'den Fuller, kadınları öldürdüğünü kabul ediyor, ancak azalan sorumluluk gerekçesiyle cinayeti reddediyor.

Duruşma devam ediyor.