Öldüren navigasyon! Kızının doğum gününden dönüyordu! Cansız bedeni sabah bulunabildi

Hergün kullandığımız navigasyon uygulaması bu kez korkunç bir ölüme sebep oldu. ABD’de Philip Paxson, gitmek istediği yer için navigasyon uygulamasını kullandı. Ancak navigasyon Paxson'ı yıkık köprüye yönlendirdi. Köprünün yıkık olduğunu farketmeyen Philip Paxson köprüden geçmeye çalışırken dereye uçarak öldü.

Öldüren navigasyon! Kızının doğum gününden dönüyordu! Cansız bedeni sabah bulunabildi

ABD yaşayan ve 47 yaşında iki çocuk babası olan Philip Paxson büyük kızının doğum günü kutlaması için yola çıktı. Parti sonrası dönüş yolunda ise navigasyonunu kullanmak istedi. 

Güzergahı izlemeye başlayrak yola çıkan Paxson uygulamanın kendisini yıkık bir köprüye yönlendirdiğinde habersizdi. Hava yağmurlu ve karanlıktı. Köprünün hasarlı olduğunu fark edemeyen Paxson cipiyle selde yıkılmış olan köprüye doğru devam ediyordu. 

Selde yıkılmıştı

Cipiyle altı metreden dereye uçtu. Ekipler sabah onu bulduğunda çok geçti. Paxson ölmüştü. Geçmeye çalıştığı köprünün 2013'te iklim krizi nedeniyle yaşanan sel felaketinde yıkıldığı ve kullanılmaz durumda olduğu belirlendi.

Ailesi, köprü yolu için o tarihten bu yana önlem alınmamasına ve uyarı levhaları konulmamasına isyan etti. Kaza yerine gelerek çiçek ve mektup bırakan sevenleri "Köprüye değil, ölüme sürdüğünü nereden bilebilirdi" dediler.