Öldürülen köpeklerinin intikamını böyle aldılar

Edirne'nin İpsala ilçesine iki kardeş köpeklerini öldürdüklerini iddia ettikleri bir kişiyi sokak ortasında bıçak ve balta ile saldırarak öldürdü.

Öldürülen köpeklerinin intikamını böyle aldılar

İpsala'nın Kumdere köyünde yolda giden iki kardeş, köpeklerini tüfekle vurarak öldürdüğünü iddia ettikleri İbrahim Kaplan'la karşılaştılar. İki taraf arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Köpeklerinin öldürülmesini hazmedemeyen kardeşler ellerindeki bıçak ve balta ile İbrahim Kaplan'a saldırdı.  Kanlı kavga çevredikeler tarafından cep telefonu kamerası ile çekildi.

 

Kavgayı ayırmak için koşan vatandaşlar bıçak ve baltayı iki kardeşin elinden alarak sağlık ekiplerini ve polisi çağırdılar.

Bıçak ve balta darbeleri ile ağır yaralanan İbrahim Kaplan hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan İbrahim Kaplan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kumdere köyünde yaşayan iki kardeş, kendilerine ait köpekleri tüfekle öldürdüğünü söyleyerek İbrahim Kaplan hakkında şikayette bulunmuştu. Kardeşlerin şikayeti üzerine Kaplan'a, Doğa Koruma ve Milli Parklar Edirne Şube Müdürlüğünce para cezası kesilmişti.