Ölmeden önce Windsor Kalesi'nde ağırlamış! Kraliçe Elizabeth’in gizli arkadaşlığı duyanları şaşırttı

Kraliçe 2'nci Elizabeth ölmeden haftalar önce beklenmedik bir Hollywood yıldızı ile sevimli bir dostluk kurduğu bildirildi. Kurulan dostluk duyanları şaşırttı.

Ölmeden önce Windsor Kalesi'nde ağırlamış! Kraliçe Elizabeth’in gizli arkadaşlığı duyanları şaşırttı

Yaşamı da ölümü de çok konuşulan Kraliçe 2. Elizabeth’in Hollywood’un gelmiş geçmiş en başarılı starlarından olan Tom Cruise ile arkadaşlığı gündem oldu. Kraliçe 2. Elizabeth’in Tom Cruise’u özel olarak Windsor Kalesi'ne davet ettiği ve ikilinin keyifli vakit geçirdiği The Sunday Times'a konuşan bir kaynak tarafından aktarıldı.

Ölmeden önce Windsor Kalesi'nde ağırlamış! Kraliçe Elizabeth’in gizli arkadaşlığı duyanları şaşırttı - Resim : 1

Başarılı aktör Mayıs ayında gerçekleştirilen  Kraliçe'nin tahttaki 70. yılının kutlandığı Platin Jübile'ye katılmıştı. Sağlık sorunları dolayısıyla 96 yaşındaki Elizabeth ise Cruise'la tanışamamıştı.

Windsor Kalesine davet edildi

Independent'a konuşan kaynak şu ifadeleri kullandı "Kraliçe, Cruise'la tanışamadığı için gerçekten hayal kırıklığına uğramıştı. Ardından Cruise her şeyin onun için hazırlandığı özel bir Windsor Kalesi turuna davet edildi. Kraliçe ve Cruise birlikte çay içtiler."

Açıklamalarına ek olarak kaynak şunları da ekledi; "Kraliçe, Cruise'u görmekten çok mutlu oldu. O kadar iyi anlaştılar ki Kraliçe, Cruise'u başka bir gün öğle yemeğine de davet etti. Cruise'un helikopterle gelmesine bile izin verdi."