Ölüm göz göre göre geldi! Ehliyetine 2042 yılına kadar el konulmuştu...

Antalya'da ölüm bağıra bağıra geldi. Manavgat'ta daha önce ehliyetine 2042 yılına kadar el konulan 34 yaşındaki Murat Volkan Sevim, otomobiliyle kamyona çarptı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan ve 1.98 promil alkollü olduğu belirlenen Sevim, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ölüm göz göre göre geldi! Ehliyetine 2042 yılına kadar el konulmuştu...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan Murat Volkan Sevim isimli şahsın ehliyetine 2042 yılına kadar el konulmuştu. Ehliyeti olmamasına rağmen direksiyona oturmaktan vazgeçmeyen Sevim, otomobiliyle kamyona çarptı. 1.98 promil alkollü olduğu belirlenen Sevim, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Manavgat'ta kaza, saat 00.30 sıralarında D-400 kara yolu Gültepe Kavşağı'nda meydana geldi. Manavgat'tan Antalya yönüne giden Murat Volkan Sevim'in (34) kullandığı otomobil, aynı yönde seyreden S.A. idaresindeki sebze yüklü kamyona arkadan çarptı.

Ölüm göz göre göre geldi! Ehliyetine 2042 yılına kadar el konulmuştu... - Resim : 1

KAMYON DA OTOMOBİL DE DEVRİLDİ

Çarpmanın etkisiyle devrilen kamyon ve otomobilde yangın çıktı. Çevredekilerin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.

İKİSİ DE ARAÇLARINDA SIKIŞTI

İhbarla kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Murat Volkan Sevim ve devrilen kamyondaki S.A.'yı, araçlardan itfaiyeciler çıkardı.

Ölüm göz göre göre geldi! Ehliyetine 2042 yılına kadar el konulmuştu... - Resim : 2

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Sağlık ekibi Murat Volkan Sevim'in kalbinin durduğunu belirledi. İlk müdahalelerin ardından S.A. ve Murat Volkan Sevim hastaneye götürüldü. Sevim, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ölüm göz göre göre geldi! Ehliyetine 2042 yılına kadar el konulmuştu... - Resim : 3

2021'DE EHLİYETİNE EL KONULMUŞTU

Murat Volkan Sevim'in 2021'de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu, sonrasında da birçok kez alkollü ve ehliyetsiz araç kullanırken yakalandığı belirlendi.

1.98 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

2042 yılına kadar ehliyetine el konulan Sevim'in, 1.98 promil alkollü olduğu tespit edildi.