Anne ve iki çocuğu ölümden saniyelerle kurtuldu

Amerika'da bir restorandan çıkan anne ve iki çocuğu saniyelik farkla ölümden döndü. Aile, kapıdan çıktıktan 2 saniye sonra kontrolden çıkan otomobil restorana daldı.

TV100.COM - Amerika Kaliforniya'da bir restoranda yemek yiyen aile kontrolden çıkıp restorana çarpan araçtan 2 saniye ile kurtuldu. İki çocuğu ile birlikte öğle yemeği yiyen kadın, otoparktaki aracına gitmek için restoranın kapısından çıktı.

Anne ve iki çocuğu ölümden saniyelerle kurtuldu - Resim : 1

Çocuklar annelerinin yanında kapıdan çıkıp araçlarının olduğu sağ tarafa yöneldikten sonra korkunç bir gürültü ile kontrolden çıkan bir araç restoranın önündeki tüm masaları dağıtarak içeri daldı. Ölümden 1-2 saniye farkla kurtulan aile kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Anne ve iki çocuğu ölümden saniyelerle kurtuldu - Resim : 2

10 bin dolar değerinde maddi hasarın meydana geldiği kazaya sebebiyet veren 60 yaşındaki kadın sürücü, polisin sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Yağmur faciayı önledi

Güneşli günlerde çok yoğun olduğu belirtilen restoranın yağmur nedeniyle boş olmasının büyük bir facia yaşanmasını engellediğini belirten polis yetkilileri, sürücünün sarhoş olmadığını ifade ederek verandanın diğer günlere göre boş olmasının büyük bir şans olduğunu kaydetti.

Anne ve iki çocuğu ölümden saniyelerle kurtuldu - Resim : 3

Restoran çalışanları yaşadıkları büyük şokun etkisinden sonra can kaybı yaşanmamasının mucizevi olduğunu söyleyerek, "Görüntüleri izlediğimizde bir kez daha şoke olduk. Kimsenin hayatını kaybetmemiş olması ve ciddi yaralanmaların yaşanmamış olması olayın tek iyi yönü" dedi.