Olumsuz hava şartları Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerini iptal ettirdi

Çanakkale, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada'da yaşanan olumsuz hava şartları nedeni ile bazı vapur seferleri iptal edildi.

Olumsuz hava şartları Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerini iptal ettirdi

Çanakkale, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada mevkiinde etkili olan olumsuz hava koşulları vapur seferlerinin iptal olmasına neden oldu. 

Çanakkale Boğazı ve adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, bölgede yaşanan olumsuz hava şartları nedeni ile olası bir kazaya mahal vermemek için Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arabalı vapur hatlarında yarınki bazı seferlerinin güvenlik adına iptal edildiği doğrultusunda oldu. 

OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI SEBEBİ İLE SEFERLER İPTAL

Çanakkale Boğazı ile adalar hatlarında ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamada, yarın Bozcaada'dan saat 07.00, Geyikli'den ise saat 08.00 seferlerinin gerçekleştirileceği, tarifede bulunan planlı diğer tüm seferlerin iptal edildiği bilgisine yer verildi.

Açıklamada, Gökçeada'dan saat 13.00 ve 18.00, Kabatepe'den ise saat 15.00 ve 20.00 seferlerinin iptal edildiği, Gökçeada'dan 07.00, Kabatepe'den 09.00 seferlerinin durumunun gün içinde netlik kazanacağı duyuruldu.