Ölümüyle Türk dünyasını yasa boğdu! Ganire Paşayeva'ya duygusal veda. Cenaze törenindeki o detay dikkat çekti

Rahatsızlığı sebebiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın cenazesi, Bakü'de yüzlerce kişinin katıldığı bir törenle defnedildi. Tabuta serilen kilim dikkat çekti.

Ölümüyle Türk dünyasını yasa boğdu! Ganire Paşayeva'ya duygusal veda. Cenaze törenindeki o detay dikkat çekti

Dün akşam hastaneye kaldırılışının 4. gününde hayatını kaybeden Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın cenazesi, Bakü'deki 2. Fahri Hıyaban'da toprağa verildi. Cenazeye yüzlerce kişi katılırken; tabutun altına kilim serildi, cenazenin üzerinde ise güller yer aldı.

Ölümüyle Türk dünyasını yasa boğdu! Ganire Paşayeva'ya duygusal veda. Cenaze törenindeki o detay dikkat çekti - Resim : 1

YÜZLERCE KİŞİ CENAZEYE KATILDI

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Paşayeva'nın cenaze namazı, başkentteki Haydar Camisi'nde kılındı. Cenaze töreninde Paşayeva'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda milletvekili ile yüzlerce kişi yer aldı. Namazın ardından Paşayeva'nın naaşı, devlet mezarlığı olan 2. Fahri Hıyaban'da defnedildi.

Ölümüyle Türk dünyasını yasa boğdu! Ganire Paşayeva'ya duygusal veda. Cenaze törenindeki o detay dikkat çekti - Resim : 2

TÜRK SİYASİLER DE ORADA

Paşayeva'yı son yolculuğuna uğurlamak için AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ile Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı da cenazeye katıldı.