Ölüp 20 dakika sonra dirilen Türk'ün ilk sorduğu soru herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı

Kahramanmaraş’ta duyanların inanmakta güçlük çektiği bir olay meydana geldi. Hüseyin Açıkgöz iş yerinden çıkarak evine gitmek için bindiği minibüste aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Minibüs şoförü vücudu aniden soğumaya başlayan Açıkgöz’ün öldüğünü düşündü. Doktorların müdahalesiyle hayata dönen adamın ilk sorusu duyanları şaşırttı.

Ölüp 20 dakika sonra dirilen Türk'ün ilk sorduğu soru herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı

Kahramanmaraş'ta ikamet eden Hüseyin Açıkgöz, evine gitmek üzere bindiği minibüste fenalaşarak kafasını minibüs şoförünün omzuna düşürdü. Minibüs şoförü yolcunun kalbinin durduğunu bilmesine rağmen Açıkgöz’ü hastaneye yetiştirdi. Yaklaşık 20 dakikalık süreç sonrası hayat dönen 54 yaşındaki Açıkgöz o süreçten bahsetti.

Ölüp 20 dakika sonra dirilen Türk'ün ilk sorduğu soru herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı - Resim : 1

"BENİ ÖLÜ GETİRMİŞLER"

Yolculuk yaparken kalp krizi sonucu ölü olarak hastaneye getirildiğini ifade eden Hüseyin Açıkgöz, "Bir yerde şoför olarak çalışıyordum ve akşam işim bitince eve gitmek için minibüse bindim. Ben minibüsün önünde oturuyordum ve kafam düşmüş şoförün omzuna. Minibüs şoförü beni elleyip vücudumda soğukluk hissedince, 'Bu öldü, ben bunu direk götüreyim' demiş. Bende son anda, 'ölmüş bu' dediklerini duydum sonrasını hatırlamıyorum. Beni ölü olarak getiriyorlar. Rüya gördüm ya da görmediğimi bilmiyorum.

İLK SORUSU DUYANLARI ŞAŞIRTTI

Kendime geldiğimde, "uzayda mıyım? Yoksa evde miyim? Diyordum. 20 dakikalık ölüp geri dirilmişim. Doktorlarımız beni hayata tutundurdu çok teşekkür ederim. Ölen bir insanı 20 dakika sonra hayata döndürmek Allah'ın kudretidir. Allah doktorlarımıza güç versin. Hepsine çok teşekkür ederim" dedi.