"Ölüyü diriltiyorum" dedi, iddiasını kanıtlamak için herkesin içinde tabutta yatan adamı kaldırdı

Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde duyanları hayrete düşüren bir olay meydana geldi. Alph Lukau isimli bir papaz ölen adamı dirilteceğini iddia ederek "ölüyü diriltme" gösterisi yaptı. Papaz cesede konduğunda ölü olduğu iddia edilen adam bir anda ayaklandı.

Güney Afrika Johannesburg’da Alph Lukau isimli papaz  "ölüyü diriltme"  adı altında bir gösteri sergileyerek sosyal medyanın gündemine oturdu. Lukau'nun ölü olduğu varsayılan bir adamı yaptığı gösteriyle dirilterek mucizeyi gerçekleştirdiğini iddia etti.

 
HERKES ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ

Görüntüler Lukau’nın beyaz bir elbise giyen ve bir tabutun içinde yatan bir cesedin üzerine ellerini koymasıyla başlayan görüntülerde, papaz cesede konduğunda ölü olduğu iddia edilen adam bir anda ayaklandı. Ölen adamın dirilmesini papazın çevresinde bulunanlar büyük bir coşkuyla karşıladı.

PAPAZA TEPKİ YAĞDI

Sosyal medya kullanıcılarının ti’ye aldığı görüntüler kısa sürede tepkilerin odağına yerleşti. Alleluia kilisesi yerel basına "bu bir diriliş mucizesi değildi" diyerek görüntülere tepki gösterdi

.