Ömer dizisi yeni bölüm ne zaman? Bugün Ömer dizisi var mı? Ömer dizisi oyuncuları kim, nerede çekiliyor?

Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciden tam puan alan Ömer dizisinin, deprem felaketi nedeniyle bir süredir yeni bölümleri yayınlanmıyordu. Pazartesi günlerinin en çok izlenen yapımlarından olan sevilen oyuncu Selahattin Paşalı’nın başrolünde olduğu Ömer dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Peki, Ömer dizisi yeni bölüm ne zaman? Bugün Ömer dizisi var mı? Ömer dizisi yeni bölümü yayınlanacak mı? Ömer dizisi hangi kanalda, saat kaçta? Ömer dizisi oyuncuları kim?

Ömer dizisi yeni bölüm ne zaman? Bugün Ömer dizisi var mı? Ömer dizisi oyuncuları kim, nerede çekiliyor?

Televizyon ekranlarının yeni yapımlarından Ömer dizisi, yayınlandığı ilk günden bu yana izleyicinin dikkatini çekmeyi başarmış, izlenmede pek çok diziyi geride bırakmıştı. Çiçeği burnunda dizinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Kahramanmaraş depremleriyle birlikte ‘Milli Yas’ nedeniyle diziler setlerine ara vermiş, Ömer dizisi gibi pek çok dizi yeni bölümlerini yayınlamamıştı.

BUGÜN ÖMER DİZİSİ VAR MI?

Star Tv’nin sevilen dizisi Ömer, televizyonun yayın akışında yer alıyor. Ancak, Ömer diziş bu akşam eski bölümüyle ekranlarda olacak.

20 ŞUBAT 2023 STAR TV YAYIN AKIŞI!

16:00 Söz

17:30 Dünden Önce Yarından Sonra

18:15 Star Haber

20:00 Ömer

ÖMER DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Setlerin deprem nedeniyle ara vermesi nedeniyle yeni bölüm çekimleri tamamlanamadı. Ömer dizisinin yeni bölümün 27 Şubat Pazartesi ekranlara gelmesi bekleniyor.

ÖMER DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Ömer dizisi her hafta Pazartesi günü saat 20:00 'da Star TV'de ekranlara geliyor.

ÖMER DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Büyük umutlarla Gamze‘ye evlilik teklifi eden Ömer, aldığı cevapla hayal kırıklığına uğrar. Babasının ısrarlarına karşı artık daha fazla dayanamayarak Süreyya ile görüşmeyi kabul eder. Fakat olaylar tahmin ettiğinden de hızlı gelişecektir. İhanete uğramanın acısıyla kıvranan Nisa, beş çocuğuyla geçimini sürdürebilmenin bir yolunu aramaktadır. Ailesinden gizli iş aramaya başlar fakat bu sırada çocukların bakımını üstlenen kızı Emine çaresiz kalır. Beklenmedik bir anda Gamze’nin Nisa’nın çocuklarına yardım eli uzatması, Gamze ve Ömer’in her şeye rağmen yeniden yakınlaşmalarına neden olur.

Ömer dizisi yeni bölüm ne zaman? Bugün Ömer dizisi var mı? Ömer dizisi oyuncuları kim, nerede çekiliyor? - Resim : 1

ÖMER DİZİSİ KONUSU

Ömer dizisi; yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer’in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor.

ÖMER DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bir mahallede geçen Ömer dizisi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kuzguncuk semti ve o bölgeye yakın Selimiye civarlarında çekiliyor.

ÖMER ASLINDA KİM?

Oyuncu Selahattin Paşalı; yaşadığı mahallenin camisinde müezzinliğin yanı sıra ortaokulda geçici din dersi öğretmenliği yapan Ömer karakteriyle izleyenlerin karşısına çıktı. Ömer, iç dünyası zengin, resim yapmayı seven, dingin, az ama öz konuşan hümanist bir karakterken diğer yandan yaşam biçimi ve istekleri söz konusu olduğunda azimli, dirayetli, cesur ve inatçı birine dönüşebiliyor. Mahalleye Gamze’nin gelmesiyle tüm hayatı bir anda değişen Ömer, karşısına çıkacak tüm zorluklara rağmen ona olan aşkına engel olamıyor.

Ömer dizisi yeni bölüm ne zaman? Bugün Ömer dizisi var mı? Ömer dizisi oyuncuları kim, nerede çekiliyor? - Resim : 2

ÖMER DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar ve Gülçin Kültür yer alıyor.

OYUNCU KADROSU

Selahattin Paşalı : Ömer Ademoğlu

Gökçe Bahadır : Gamze

Barış Falay : Reşat Ademoğlu

Merve Dizdar : Nisa

Gülçin Kültür Şahin : Nuran

Muharrem Türkseven : Sadık

Zerrin Sümer : Nezahat Ademoğlu

Melike Güner : Çiçek

Metehan Parıltı : Tuna

Gamze Karaduman : Şükran

Serpil Gül : Fatma

Onur Bilge : Tahir Ademoğlu

Emre Taşkıran : Hakan

Çağla Naz Kargı : Emine