Önce dövdüler sonra polise teslim ettiler! Telefon ve ton balığı çalan hırsızı sopayla dövdüler

Fatih’te, bankamatikte işlem yapan kişinin cebinden telefonunu çalan hırsız, aynı caddedeki bir markete girip konserve ton balığı çaldı. Hırsızı güvenlik kameralarından tespit eden market çalışanları, tekrar geldiğinde yakalayıp dövdükten sonra polise teslim etti. O anlar kameraya yansıdı.

Önce dövdüler sonra polise teslim ettiler!  Telefon ve ton balığı çalan hırsızı sopayla dövdüler

Fatih’te 22 Ekim Pazar günü Kocamustafapaşa Mahallesi'nde, 3 şüpheliden biri cadde üzerinde bulunan bankamatikte işlem yapan vatandaşın cebinden telefonunu çaldı. Telefonunun cebinde olmadığını fark eden vatandaş, marketin güvenlik kamerası görüntülerini izlemek için dükkana geldi. Güvenlik kameraları görüntüleri izlendiğinde şüphelilerin cep telefonunu çaldıktan sonra markete girerek rafta bulunan konserve ton balığını da çaldıkları görüldü.

Önce dövdüler sonra polise teslim ettiler!  Telefon ve ton balığı çalan hırsızı sopayla dövdüler - Resim : 1

2.DEFA GİDİNCE YAKALANDI

Şüphelilerden biri olaydan kısa süre sonra yeniden markete geldi. Market çalışanı şüpheliyi tanıyınca kasanın yanında bulunan sopayı alarak dövmeye başladı. Şüpheliyi bir süre döven market çalışanları, daha sonra polise teslim etti. Yaşananlar ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.