Cedi Osman’ın eşi Ebru Şahin’den Buğrahan Tuncer'e olay sözler! Sosyal medya bu sözleri konuşuyor

Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Fransa'ya kaybederek EuroBasket'e veda ettiği maçın ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Şahin, karşılaşma sonrası Buğrahan Tuncer’in açıklamalarına gönderme yaptı. Ebru Şahin bir süre sonra bu paylaşımı silerek sosyal medya hesabından kaldırdı.

Cedi Osman’ın eşi Ebru Şahin’den Buğrahan Tuncer'e olay sözler! Sosyal medya bu sözleri konuşuyor

 A Milli Basketbol Takımımız, Fransa karşısında 87-86 kaybederek Avrupa Şampiyonası'na veda etti. Maçın son saniyelerinde 2 serbest atış sonrası Cedi Osman eleştirilerin hedefi olurken eşi Ebru Şahin, Eda Ece'nin sevgilisi Buğrahan Tuncer'in açıklamalarına tepki gösterdi.

Karşılaşmanın ardından A Milli Basketbol Takımı'nın yıldızlarından Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin'den sert bir açıklama geldi.

“Böyle star olmazsınız ama nankör evet”

Sosyal medya hesabından Milli Takım'la ilgili eleştirel bir paylaşım yapan Ebru Şahin, "Yokluktan liderlik vasfı verilmiş, turnuva boyunca oyuncular yorgunluktan ve mücadeleden bayılacakken turnuvada 1 maç toplam 10 dakikası olmayanlar şanslı gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor, art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olmazsınız ama nankör evet" ifadeleriyle sert bir gönderme yaptı.

Ebru Şahin bir süre sonra bu paylaşımı silerek sosyal medya hesabından kaldırdı.

İşte o paylaşım:

Cedi Osman’ın eşi Ebru Şahin’den Buğrahan Tuncer'e olay sözler! Sosyal medya bu sözleri konuşuyor - Resim : 1

“Herkes çok üzgün takımda”

Buğrahan Tuncer maç sonu yaptığı açıklamada, "2019'dan sonra şimdi de bu. Herkes çok üzgün. Yine imkansızı başardık. Normal sürede 10 sayıyla kazanacağımız maçı uzatmada kaybettik. Herkes çok üzgün takımda" ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medyada zirveye oturdu

Ebru Şahin'in söz konusu paylaşımının ardından sosyal medya ağı Twitter'da 'Eda Ece', 'Buğrahan Tuncer', 'Ebru Şahin' isimleri Türkiye gündeminde yer aldı.