FETÖ'de şantajlı güç savaşı

FETÖ'nün en kritik örgüt üyelerinden olan firari isim Önder Aytaç sosyal medya üzerinden FETÖ'nün güç savaşlarını ifşa etti. Aytaç, örgüt yöneticisi Mustafa Özcan'ın elindeki kayıtlarla örgüt üyelerine şantaj yapacağını açıkladı.

FETÖ'de şantajlı güç savaşı

FETÖ törör örgütü firari isimlerinden Önder Aytaç attığı bir tweet örgüt içerisindeki kirli yapılanmaya dikkat çekti. Firari FETÖ'cü Aytaç, liderlik savaşının başladığını, bu liderliği almak için bir çok isme şantaj yapıldığını iddia etti. FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen sonrası için terör örgütünde pis bir savaşın başladığını yazdı.

Önder Aytaç Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla Fethullah Gülenin Pelsilvanya’da kaldığı kampta mahrem yapılarla ilişkili bir grup kurulduğunu ve bu gurubun başında ise Mustafa Yeşil ve Mustafa Özcanın oludğunu yazdı.

Firari  FETÖ'cünün iddialarına göre örgüt içi savaşta Mustafa Özcan'ın ilk olarak Mustafa Yeşil'i tehdit ederek yanına çekti. İstihbarat birimleri ise ses kayıtları ve video görüntüleri ile şantaj yaparak kontrolü eline almak isteyen Mustafa Özcan'ın, tehditlerin perde arkasında Barboros Kocatürk ile hareket eden 'Ali heyeti'ndeki isimlerin olduğunu değerlendirdi.

Kaset ve ses kayıtları ile birçok kişiyi tehdit ederek susturmaya çalıştığı iddia edilen Mustafa Özcan’a karşı çıkan isimlere ise “Çeneni kapa, yoksa seni köz gibi itibarsızlaştırırız" tehdidinde bulunduğunu söyledi.

Firari FETÖ'cü Aytaç, elde edilen ses ve video kayıtlarının ise Ali heyetindeki üst düzey yöneticilerin mücadeleyi daha da hızlandırmak için ses kayıtlarını el altından birbirlerine gönderdikleri ve bu şekilde büyük bir fitne ateşinin yakıldığını dile getirdi.

Ses kayıtları ve görüntüleri kaydederek arşivleyen Mustafa Özcan’ın bu kayıtları Amerika'ya taşıdığını söyledi.

İstihbarat birimleri ise yeni bir yapılanma içerisine girerek kontrolü eline almak isteyen Mustafa Özcan' ın FETÖ terör örgütü içindeki isimleri ikna edememesi durumunda planladığı yeni örgütü Almanya'da kurma planlarının yaptığını tespit etti.