Onlara asla bağlanmayın, yoksa canınız yanar! İşte en güvenilmez 4 burç

Sevdiğiniz kişi ile mutlu ve huzurlu bir ilişki içinde olmak istiyorsanız ona güvenmeniz gerekiyor. Güven bazı kişilerde fazlasıyla bulunurken bazı kişilerde ise bulunması zor olan bir özelliktir. Astrolojiye göre de bazı burçlara ilişkide güvenilmez. Bu nedenle aşık olunmaması ve güvenilmemesi gereken burçlar vardır. İşte en güvenilmez 4 burç…

Onlara asla bağlanmayın, yoksa canınız yanar! İşte en güvenilmez 4 burç

İKİZLER BURCU

İçten pazarlıklı olan ve bir kişinin arkasından çok konuşan İkizler bireyi, güvenilmez burçlar arasında yer alıyor. İlişkide partneriyle sosyalleşmeyi ve gezmeyi çok seven İkizler bireyi, buna rağmen flört etmekten geri durmaz. İkizler burcu olan biriyle ilişkiniz varsa onu başkasıyla flört ederken görebilirsiniz. Uzun süreli ilişkiden çabuk sıkılan İkizler bireyine ilişkide güvenirken iki kez düşünmeniz gerekir.

ASLAN BURCU

Aşık olmayı çok abartan Aslan bireyi, bazen sizi bunaltabilir. Her zaman en kusursuz olmayı isteyen Aslan bireyi, ilişkide partner konusunda çok seçicidir. Birine aşık olması zor olabilen Aslan burcu ile aşk yaşamayı düşünüyorsanız mutlaka onun size karşı sevgisi olduğundan emin olun. Eğer hislerinizden emin değilseniz Aslan burcu birine güvenerek yola çıkmayın çünkü daha iyi biri karşısına çıkarsa sizi hemen harcayabilir.

AKREP BURCU

Gizemli burçlardan olan Akrepleri tanımak bir hayli zordur. Kendisi hakkında ayrıntılı bir şeyi anlatmayı sevmeyen Akrep burcu, karşısındaki kişiyi ise derinlemesine tanımak için her yola başvurur.  Akrep burcu biriyle ilişki yaşamak istiyorsanız, onu tam olarak tanımanız gerekiyor. Genellikle ilişkilerde sadık olan Akrep burçları işler istediği gibi gitmediğinde sizi kolayca yarı yolda bırakabilir.

KOÇ BURCU

İlişkide neşeli ve girişken olabilen Koç bireyi, partnerinden kolayca sıkılabilirler. Çocuk gibi, çok kısa bir süre sonra oynayacak bir şey veya yeni birini bulurlar. Koç burcuna bu sebeple çok bağlanmamanız gerekir.Gerçekten aşık olabilmesi zor olan Koçlar, sürekli yeni arayış içinde olduğu için ilişkide onlara güvenilmez. Eğer bir Koç burcu ile birlikte olmak istiyorsanız üzülmemek için iyi düşünmeniz gerekir.