Onu hiç böyle görmediniz… Lionel Messi ortalığı birbirine kattı! Yaptıklarını tüm futbolseverler eleştirdi

2026 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri kapsamında Arjantin ile Uruguay arasında oynanan maçta saha bir anda karıştı. Messi’nin çıkan arbedede Uruguaylı bir futbolcuya dirsek attıktan sonra boğazını sıktı. Messi’nin maçın ardından "Genç oyuncular, büyüklerine karşı saygı duymalı” sözleri şaşırttı. Futbolseverler Messi’yi hareketlerinden dolayı eleştirdi.

2026 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde Arjantin ile Uruguay takımları karşılaştı. Mücadeleyi Uruguay, 41.dakikada Ronald Araujo ve 87.dakikada Darwin Nunez’in attığı gollerle 2-0 kazandı.

Onu hiç böyle görmediniz… Lionel Messi ortalığı birbirine kattı! Yaptıklarını tüm futbolseverler eleştirdi - Resim : 1

YAPTIKLARI YAKIŞMADI

Maça ise yaşanan gerginlik damga vurdu. Müsabakanın 20.dakikasında Uruguaylı Mathias Olivera ile Arjantinli Rodrigo de Paul birbirine girdi. Kavgaya Arjantin'den Lionel Messi ve Alexis Mac Allister, Uruguay'dan Manuel Ugarte de dahil oldu. Kavgayı ayırmaya çalışan Messi’nin Uruguaylı Mathias Olivera’ya dirsek attı, boğazını sıktı.

Onu hiç böyle görmediniz… Lionel Messi ortalığı birbirine kattı! Yaptıklarını tüm futbolseverler eleştirdi - Resim : 2

MESSI'DEN ŞAŞIRTAN SÖZLER

Messi’nin bu davranışları tepki çekerken maçın ardından yaptığı, “Genç oyuncular, büyüklerine karşı saygı duymalı. Bu oyun her zaman büyük bir saygıyla oynandı. Gençlerin bazı şeyleri öğrenmeleri gerekiyor” sözleri şaşırttı.

TARAFTARLAR MESSI'Yİ ELEŞTİRDİ

Futbolseverler yaptıklarından dolayı yıldız futbolcuyu sosyal medyada eleştirdi. 

Onu hiç böyle görmediniz… Lionel Messi ortalığı birbirine kattı! Yaptıklarını tüm futbolseverler eleştirdi - Resim : 3