Onu hiç bu kadar sert görmediniz! Nihat Hatipoğlu, Kur'an-ı Kerim'e iğrenç saldırıyı yapan İsveçli politikacıyı yerden yere vurdu!

Daima sakin yapısıyla dikkat çeken Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu bu kez çıldırdı. Hatipoğlu, İsveçli aşırı sağcı politikacı Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim'e yaptığı iğrenç saldırıya çok sert tepki gösterdi.

Onu hiç bu kadar sert görmediniz! Nihat Hatipoğlu, Kur'an-ı Kerim'e iğrenç saldırıyı yapan İsveçli politikacıyı yerden yere vurdu!

İsveçli aşırı sağcı politikacı Rasmus Paludan'ın provokatif saldırısı tüm dünyayı ayağa kaldırmıştı. Kur'an-ı Kerim'e yaptığı iğrenç saldırı ile tepkilerin odağı olan Paludan'a bir tepki de Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'ndan geldi. Naif kişiliği ile tanıdığımız Hatipoğlu deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü. İşte o sözler...

"YÜCE KİTABA YAPTIKLARI REZİLCE SALDIRI"

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre; Türkiye'nin her yerinde Paludan'a öfke ve protestolar devam ederken Batman'da binlerce kişi 'Kur'an-ı Kerim'e sahip çık' mitinginde bir araya geldi. Bu görüntüler üzerine "Muhteşemsin Batman" diyen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "İsveç'teki insanlık yoksunu bazı onursuzların yüce kitaba yaptıkları rezilce saldırı sonrasında Türkiye gerekli tepkiyi gösterdi.

Onu hiç bu kadar sert görmediniz! Nihat Hatipoğlu, Kur'an-ı Kerim'e iğrenç saldırıyı yapan İsveçli politikacıyı yerden yere vurdu! - Resim : 1

 "NE BU KORKAKLIK!"

Hatipoğlu, "Diğer İslam ülkelerinden bir ses duymadım. Kur'an-ı Kerim onların da kitabı değil mi? Ne bu korkaklık! İslam ülkeleri birleşse bu rezillikler olabilir mi, yazık" diye açıklamada bulundu. Nihat Hoca'nın tepkisinden sonra sanat dünyası da İsveç'teki bu çirkinliğe sessiz kalmadı.

Onu hiç bu kadar sert görmediniz! Nihat Hatipoğlu, Kur'an-ı Kerim'e iğrenç saldırıyı yapan İsveçli politikacıyı yerden yere vurdu! - Resim : 2