Onun gücünü sorgulayanın sonu büyük bir pişmanlık olabilir. 1 tonluk hemcinsini çöp poşeti gibi tutup silkeledi

Dünyanın en vahşi ve devasa hayvanlarından biri olan bizonların, kendi aralarında yaptıkları kavga bir anda trafiğin kilitlenmesine neden oldu. Kendi cinsinden bir diğerine sinirlenen bizon, ani bir hareketle kolaylıkla sinirlendiği bizonu boynuzlarıyla yakaladığı gibi fırlattı. O anlar, bölgede bulunan bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bizonların gücünün ve onlara yaklaşmanın neden tehlikeli olduğunun açık bir şekilde gösterilmesine ihtiyaç duyan biri için bir sürücü tarafından çekilen bu görüntüler kafalardaki soru işaretlerini gidermiş olabilir. Yellowstone bölgesinde yaşayan bizonlar için yetkililer, pek çok noktaya uyarı levhaları asmış ve turistleri uyarmıştır. Bizonlara en yakın 25 metre mesafede durulması gerektiğinin altı çizilmiştir.

BİZONLARIN YANLARINA KADAR GİRDİLER

Son dönemde pek çok hayvan hakları savunucusu ve Yellowstone yetkilileri tarafından kınanan görüntüler internette sıkça görülmeye başlandı. Bizonların en yakınlarına kadar gelerek fotoğraf çektiren turistlere uyarı üzerine uyarı yapıldı. Dünyanın en güçlü hayvanlarından biri olan bizon saldırıları insanlar için ölümcül olabilir. 

BOYNUZUNA TAKIP FIRLATTI

İnternette paylaşılan bir videoda, hemcinsine sinirlenen bir bizon, 1 tonluk bir hemcinsini kolayca boynuzlarına takıp kaldırıp fırlattı. Bunu yaparken adeta bir çöp poşeti kaldırır gibi güç göstermesi, hayvanların ne kadar güçlü olduğunu ve bir insana neler yapabileceğini akıllara getirdi.