Onur Akay iddia etti! Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu var!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, yıllar sonra iki kızı olduğu ortaya çıkan 82 yaşındaki Metin Akpınar’ın bir de Almanya’da oğlu olduğunu iddia etti.

Onur Akay iddia etti! Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu var!

Magazin gündemine bomba gibi düşen Metin Akpınar'ın evlilik dışı ikiz kızları olduğu haberi ses getirmişti. Metin Akpınar hakkındaki iddialara bir yenisi daha eklendi. Metin Akpınar'ın Almanya'da evlilik dışı bir de oğlu olduğu belirtildi.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, yıllar sonra iki kızı olduğu ortaya çıkan 82 yaşındaki Metin Akpınar’ın bir de Almanya’da oğlu olduğunu söyledi.

Onur Akay, 15 Ekim tarihli köşe yazısında şunları kaydetti:

“Ancak Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor. Şu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor. Genç Metin’i büyüten aile Genç Metin'in Metin Akpınar’a babalık davası açmasını istiyor.

Metin Akpınar emin olun ki oğlunu benim yazımla öğrenmiyor ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazımla öğrenecek. Genç Metin’in annesinin de Suphiye Orancı olduğunu söyleyenler var. Ancak annesi başka bir kadın bile olsa ikizlerin öz ağabeyi oluyor. Çocuklarının beklediği şeyin sadece sevgi ve sıcak ilişki olduğunu maalesef ki anlayamayan Metin Akpınar’ın, Yeşilçam filmlerini aratmayan hayatının bir gün film olacağı da kesinleşti.”