Oppenheimer setinde şiddet itirafı! Rol arkadaşı Cillian Murphy'den özür diledi

2023 yılına damgasını vuran Oppenheimer filmi başarısının yanı sıra bugünlerde sette yaşananlarla gündemde. Filmin oyuncularından Emily Blunt, başrol oyuncusu Cillian Murphy'le çektikleri bir sahneyle ilgili itirafta bulundu.

Oppenheimer setinde şiddet itirafı! Rol arkadaşı Cillian Murphy'den özür diledi

Oscar ödül törenlerinde aldığı adaylıklarla da dikkat çeken Oppenheimer, son zamanlarda sette yaşananlarla da anılıyor.

Oppenheimer'ın yıldızı Emily Blunt, rol arkadaşı Cillian Murphy'den kamuoyu önünde özür diledi ve filme bile girmeyen bir sahneyi çekerken onu incittiği için duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Oppenheimer'ın karısını canlandıran İngiliz aktris Blunt, The Sun gazetesine verdiği röportajda; Murphy'ye tokat atmasını gerektiren bir sahne çektiğini paylaştı. Yönetmen Christopher Nolan, rol arkadaşına defalarca vurmasını istedi.

"ELMACIK KEMİĞİN İÇİN ÜZGÜNÜM"

Blunt, “Elmacık kemiğin için üzgünüm, Cillian. Zavallı Cillian. Chris 'Vur ona' dedi. Ben de 'Bilmiyorum' dedim. Cillian da 'Yap, yap' dedi ve Chris de 'İyi olacak... yap' dedi. Ona tokat attım, sonra onu gerçekten boynundan, yakasından yakaladım. On çekim boyunca o meşhur elmacık kemiğinin daha da belirgin hale geldiğini gördüm ve bu filmde bile yok" diye yaşananları anlattı.

Oppenheimer setinde şiddet itirafı! Rol arkadaşı Cillian Murphy'den özür diledi - Resim : 1

"O HARİKA BİR ARKADAŞ"

Blunt rol arkadaşı hakkında şunları söylüyor: “Harika bir rol arkadaşıydı. Cillian'ı çok seviyorum. O harika bir arkadaş. Büyüleyici. Bu rolde büyüleyici. Onu izlerken her şey tam bir ustalık işi gibiydi.”

Blunt ve Murphy, gişe rekorları kıran filmdeki rolleriyle Oscar'a aday gösterildi. Film, 10 Mart'ta yapılacak Oscar Ödülleri'nde "En İyi Yönetmen" ve "En İyi Film" dalları dahil 13 adaylıkla dikkat çekmeye devam ediyor.