İfşa videosu sızan Nisa ve Barış, aşklarını ilan etti!

Survivor 2020'ye damga vuran ve öpüşme videosu ifşa olan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Nisa ve Barış, aşklarını ilan etti. İşte o paylaşım...

İfşa videosu sızan Nisa ve Barış, aşklarını ilan etti!

Tüm Türkiye'nin merakla yakından takip ettiği fenomen yarışma programı Survivor, dillerden düşmüyor. 

Survivor 2020'ye damga vuran ve öpüşme videosu ifşa olan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İkili, sosyal medya hesabı instagramdan yaptıkları aşk paylaşımıyla adeta şoke etti ve aşklarını gizlemedi.

Ele ele fotoğraf paylaştılar!

Survivor Nisa, Barış Yağcı ile ele ele çektikleri bir fotoğrafı, İnstagram storysinden paylaştı. 

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de yarışan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, öpüşme videosuyla olay olmuştu. Ve bu durum günlerce konuşulmuştu.

İfşa videosu sızan Nisa ve Barış, aşklarını ilan etti! - Resim : 1

"Nisa'nın yaşı daha çok küçük"

Murat Yağcı, Nisa ile aşk iddia iddialarını yalanlanmış ve işte bu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu tarz haberlerin artık bir son bulması lazım. Nisa'nın yaşı daha çok küçük ve ailesi de yıpranıyor"

İfşa videosu sızan Nisa ve Barış, aşklarını ilan etti! - Resim : 2Peki, Barış Murat Yağcı ile öpüşme videosu ifşa olduktan sonra aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı kimdir?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi.

15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı.

2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018’de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.