10 yıllık kariyerini bıraktı

27 yaşındaki Joanna Kitson, yaklaşık 10 yıl boyunca bir asker olarak görev yaptıktan sonra kendiye yeni bir kariyer yapmaya karar verdi. İşte Joanna Kitson'ın yeni hayatı...

10 yıllık kariyerini bıraktı

Joanna Kitson askerlik kariyerinin ardından radikal bir karar alarak yetişkinlere özel bir kanalda erotik sohbet yapmaya başladı. Mesleğini bırakmasının ardından önce göğüslerine ve kalçalarına estetik operasyon yaptıran Joanna bu değişim için 50 bin lira harcadı.

10 yıllık kariyerini bıraktı - Resim : 1
Joanna Kitson, askerlik kariyerini geride bıraktı.

Onbaşı Kitson, haftada 15 saat çalıştığını ve özellikle ayak fetişleri hakkında konuştuğunu söylüyor. İnsanların görüntülü konuşmalarda çok farklı sorular yönelttiğini belirten Kitson, "İnsanlar bulaşık yıkamaktan günlük fantezilere kadar her konuda meraklı" dedi.

10 yıllık kariyerini bıraktı - Resim : 2
Joanna, artık daha mutlu olduğunu söylüyor.

Bazı insanların arayıp karısı hakkında konuştuğunu belirten Kitson, geceleri ise erotik şovlar yaptığını söylüyor. Yeni kariyerinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Kitson, "Orduda geçen uzun yılların ardından ilk kez mutluyum" dedi.

Kitson, "Tıknaklarımı yapıyorum, güzel iç çamaşırları giyiyorum. Üniformadan kurtuldum, kendimi daha seksi hissediyorum. Hayat çok kısa o yüzden sizi ne mutlu ediyorsa onu yapmalısınız" diye konuştu.