Cüneyt Arkın ile kavgaları çok konuşulmuştu! Orhan Gencebay'dan buruk taziye mesajı!

Cüneyt Arkın'ın kitabında yer alan "Bu herif gibiler ancak asansör ile yükselir" sözlerinin Orhan Gencebay için yazıldığı iddia edilmiş ve bu nedenle ikili arasında soğuk rüzgarlar esmişti. Orhan Gencebay, usta oyuncunun vefat haberinden sonra taziye mesajı yayınladı.

Cüneyt Arkın ile kavgaları çok konuşulmuştu! Orhan Gencebay'dan buruk taziye mesajı!

Yeşilçam'ın efsanesi Cüneyt Arkın "Benim Kahramanım Türk Halkıdır" kitabında yakın dostu Kemal Sunal'ın bir arabesk şarkıcısından hiç hazzetmediğini ileri sürerek ünlü oyuncunun bir anısına yer vermişti. Bu arabeskçinin Orhan Gencebay olduğu iddia edilmişti. 

Arkın'ın tartışmalara konu olan Kemal Sunal ile olan anısı, kitapta, "Bir gün Hilton’un lobisinde oturuyoruz. Gözü bir yere takıldı. Baktım, 60 yıllık müzik birikiminin üzerine çökmüş Arap'tan yürüttüğü şarkılarla bir anda meşhur olmuş bir arabeskçi. Asansöre bindi, yukarı çıktı. Kemal Sunal, ‘Bu herif gibiler ancak asansörle yükselir’ dedi."  ifadeleri yer aldı.

Gencebay, hakkındaki iddialara bir magazin programına canlı bağlantı ile katılarak “Cüneyt Arkın’ın yazdığı söylediği her şey yalan, Benim Kemal Sunal ile hiçbir problemim yoktu. Çok sevdiğim takdir ettiğim bir oyuncu Kemal Sunal. Cüneyt Arkın, neden bana iğrenç davranıyor? Benimle neden uğraşıyor? Ben ona hiçbir şey yapmadım. Ben hayatımda kimseyi kırmadım. Ben şarkılarımı başkalarından almadım. Beni Türk halkı buralara getirdi” yanıtını vermişti.

Taziye mesajı yayınladı 

Usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın ölüm haberinden sonra Orhan Gencebay  taziye mesajını yayınladı. Baş sağlığı mesajında, "Hepimizin başı sağolsun. Son derece önemli bir sanatçıydı. Büyük izler bıraktı. Allah gani gani rahmet eylesin, çok eski arkadaştık. Son zamanlarda hastaydı. Durumu iyi değil diye duyuyorduk. Sinemamızda kimsenin yapamayacağı sahneleri gerçekleştirdi." dedi.